Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BAKING BY HAND Andy King

22-05-2014, 2:23
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 107.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174478565
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 22-05-2014 02:25:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29207, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99939, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15088, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41400, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03117, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29207, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99939, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15088, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41400, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03117

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Baking by Hand: Make the Best Artisanal Breads and Pastries Better Without a Mixer

BAKING BY HAND Andy King

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Andy King
Language: English
Publisher: Page Street Publishing
Publication Date: 17 Oct 2013
Dimensions: 20.3 x 22.9 cm
Format: Paperback
Pages: 240
Condition: NEW
Product_ID: 16B414A009

 

 

Andy and Jackie share all their innovative methods and best recipes so you can cook incredible loaves and treats at home and truly by hand. The easy and remarkable 30-minute Four Fold kneading technique makes their bread stand out. It also allows home chefs to make top-restaurant-quality bread in their own homes - and make it better without using a mixer. Andy and Jackie feature their best one hundred recipes including their regionally famous sourdough, a perfectly chewy and crusty olive packed ciabatta, and an earthy, healthy and wonderful multigrain loaf. And that's only half the story. They claim to make the best croissant you will ever eat, which made celebrity chef James Martin exclaim, "I haven't seen baking like this since I worked in France," while filming a segment on the best bakeries on the East Coast. The Kings also offer up recipes for their other show-stopping pastries including the not-to-be-missed sticky buns and extremely popular array of pies and tarts including the to-die-for Rhubarb Ginger treat.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE MODEL BAKERY COOKBOOK Hansen, Rodgers

 SWEET Valerie Gordon

 A LA MERE DE FAMILLE Julian Merceron

 BRILLIANT BREAD James Morton

 FRANCO MANCA Giuseppe Mascoli, Bridget Hugo