BakePlus Mleczny jest dodatkiem stosowanym głównie w przemyśle cukierniczym do produkcji ciast, ciasteczek, wafli, słodyczy, kremów.
Cechy produktu:
Produkt powstał jako zamiennik mleka w proszku odtłuszczonego. Charakteryzuje się wysoką jakością, co pozwala zachować powtarzalność produktu finalnego. Użyci produktu BakePlus Mleczny gwarantuje obniżenie kosztów produkcji przy zachowaniu wysokiej jakości. Całkowicie produkt mleczny bez dodatku tłuszczów zwierzęcych. Wysoki, 4% poziom tłuszczu.
Sposób użycia:
BakePlus Mleczny należy stosować w takich samych proporcjach jak w przypadku tradycyjnego mleka odtłuszczonego w proszku.
Przechowywanie:
Suche pomieszczenie, w temperaturze otoczenia
Trwałość:
12 miesięcy od daty produkcji
Opakowanie:
Worek foliowy zamknięty w worku papierowym zszywanym.
Zdjęcie poglądowe, wygląd opakowania może różnić się od tego powyżej.
Realizujemy indywidualne zamówienia: wielkość opakowań, logo zamawiającego na workach itp. Więcej informacji pod nr telefonu 695 [zasłonięte] 677. Zapraszamy!!!