Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Bake Rachel Allen ENGlish

19-01-2012, 19:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 95.50 zł     
Użytkownik kmpiekarska
numer aukcji: 2043450934
Miejscowość Ruda Śląska
Wyświetleń: 6   
Koniec: 17-01-2012 16:19:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2008
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Bake

Rachel Allen

JĘZYK ANGIELSKI

 

Product details

Hardcover: 288 pages
Publisher: Collins;
6 Oct 2008 edition (6 Oct 2008)
Language English
ISBN-10: 000[zasłonięte]9700
ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]72597
Product Dimensions: 24.8 x 19.6 x 3 cm


Review

"The book I've taken to most this season
is by the Irish Nigella (except prettier, blonde and a better cook),
Rachel Allen. Her BAKE is simply and engagingly written:
one irresistible thing after another."
--Melanie McDonagh, London Evening Standard

Product Description

Your best friend in the kitchen and bestselling author,
Rachel Allen, is back with a collection of delicious and easy cakes and bakes,
tarts and pies, quiches and casseroles from her brand new TV series.
What could be better than the smell of freshly baked bread
or the joy of eating warm cookies straight from the oven?
Do you pine for the pleasures of gingerbread houses
and holiday delights or the warming goodness of home baked casseroles?
These are just some of the treats that await in Bake,
which ties in with Rachel's brand new TV series.
She shares both the sweet and the savoury sides of baking,
whether quick snacks, wholesome breads and pies,
exotic cakes and tarts or easy baked meals for friends and family.
Fully illustrated with beautiful food photography including step-by-steps
to take the mystery out of traditional baking and pastry making.
Rachel also offers troubleshooting techniques for common problems
and wheat or gluten-free recipes so nobody is left out of the fun!
Rachel's friendly and expert tuition make this easy-to-use book
the best friend to every home baker.

Recipes include:

  • Cardamon bread

  • Crispy bacon and cheddar bread
  • Paper-thin cripbreads, cheese straws and pretzels
  • Pork, chorizo and spinach pie
  • Beef pasties with mint, ginger and peas
  • Baked cheese fondue in a pumpkin
  • Smoked salmon and leek gratin
  • Seville orange meringue pie
  • Cornish saffron cake
  • Lime and yoghurt cake with rosewater and pistachios.

 



About the Author

Rachel Allen is a much-loved Irish TV cook
and the presenter of 4 highly acclaimed series including
Rachel's Favourite Food and Rachel Allen: Bake!Rachel
was brought up in Dublin and moved to Cork to study
at the prestigious Ballymaloe Cookery School. Today,
she still teaches at the school, writing regular
features as well as for national publications.
She lives in Cork with her husband Isaac and their two sons.

----------------------------------------------------------------------------

Książka nowa w twardej oprawie.
Światowy bestseller i skarbnica prostych pomysłów
na słodkie przekąski w irlandzkim stylu i nie tylko.

Doskonały prezent dla miłośników nowych smaków!
Wysyłka z Polski.

Jeśli chcesz otrzymać paczkę przed świętami,
to polecam przesyłkę do paczkomatu
lub kuriera

(jeśli mieszkasz w zasięgu Inpostu,
wyślę paczkę gratis, jeśli jesteś poza zasięgiem-
przesyłka kurierska DHL będzie kosztować 23 zł).

Zanim wybierzesz sposób przesyłki -
sprawdź czy Inpost działa w twoim mieście
na Inpost.pl i Paczkomaty.pl

Jeśli masz pytania napisz do mnie.

Możliwy jest też odbiór osobisty -
skontaktuj się ze mną, by ustalić termin.