Opis:
BIELMEIER Wypiekacz do chleba BHG 395, pozwalający na przygotowanie domowych wypieków. Urządzenie jest sterowane elektronicznie dlatego nie ma obaw o przypalenie lub niedostateczne wypieczenie ciasta. Automat znacznie ułatwi i przyspieszy proces wyrabiania ciasta oraz jego pieczenie.
Posiada programator, który pozwoli ci przygotować chleb na dowolną godzinę np. ranne śniadanie.
Parametry:
- dwuletnia gwarancja producenta
- do pieczywa od 500 g do 1400 g
- dwanaście różnych programów
- duży podświetlany wyświetlacz LCD
- blokada panelu sterowania
- programowalny zegar
- pokrywa z okienkiem
- podświetlane wnętrze
Akcesoria:
- jedna forma chleba do 1400g z dwoma ostrzami ugniatającymi
- jedna forma chleba dla 2 x 500 g ciasta z dwoma ostrzami ugniatającymi
- Zlewka o pojemności 420 ml
- miarka do pomiaru łyżki i łyżeczki
- skrobak do ciasta
Dane techniczne:
- zasilanie: 230 V / 50 Hz / 800 W
- długość kabla: 100 cm
- wymiary (wys x szer x gł): 30,5 x 40 x 25,5 cm
- waga: 12,0 kg
- materiał: stal / plastik / szkło stal
- kolor: stal szlachetna / czarny
Zalety:
![](http://www.marcin-webdesign.pl/szablon_winoszarnia/foto/Bielmeier/Icon_395_Natur.png) | Niskie zużycie energii - pieczenia chleba zużywa o wiele mniej energii niż tradycyjny piekarnik. 800 wat na godzinę. |
![](http://www.marcin-webdesign.pl/szablon_winoszarnia/foto/Bielmeier/Icon_Mulitfunktional.png) | Wielofunkcyjność - może być również używany do ciast, ciasteczek, kanapek, ciast do pizzy |
![](http://www.marcin-webdesign.pl/szablon_winoszarnia/foto/Bielmeier/Icon_395_1.png) | Dodawanie zdrowych składników - pieczenie bez wzmacniaczy smaku i konserwantów |
![](http://www.marcin-webdesign.pl/szablon_winoszarnia/foto/Bielmeier/Icon_395_2.png) | Duży wybur opcji - na panelu sterowania w obsłudze, wystarczy wybrać jeden z programów 12, ustawić kolor skórki i zaprogramować timer |
![](http://www.marcin-webdesign.pl/szablon_winoszarnia/foto/Bielmeier/Icon_395_3.png) | Uruchamianie automatyczne pieczenia chleba - w pełni automatyczne mieszanie, ugniatanie, rośnięcie i pieczenie |