Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

automat wypiekacz do chleba TRISTAR 600W

19-03-2015, 1:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 149 zł     
Użytkownik sonem
numer aukcji: 5175767533
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 16   
Koniec: 19-03-2015 01:12:34

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 
 

 

 

automat wypiekacz do chleba TRISTAR / wyświetlacz / 600W

Wielozadaniowy, markowy automat do pieczenia chleba. Umożliwia mieszanie, wyrabianie ciasta i pieczenie lub przeprowadzanie kompleksowo wszystkich procesów wyrobu pieczywa, od mieszania po wypieku.

 

Opis produktu:
TriStar BM-4585. kolor: Biały. Pobór mocy: 600 W, Zasilanie: 230 V. Wymiary produktu (SxGxW): 447 x 295 x 346 mm

Specyfikacja produktu

Opóźniony start czasomierza image
Maksymalna waga chleba 0.75 kg
Typ ekranu LCD
Stopy antypoślizgowe image
Warstwa nieprzylepna image
Czas utrzymywania ciepła 60 min
Łatwy do czyszczenia image
Wymiary produktu (SxGxW) 447 x 295 x 346 mm
Pobór mocy 600 W
Zasilanie 230 V
kolor

Biały

 

    1. Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję.
    2. Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę,
    3. Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania ( m. razowa, żytnia)
    4. Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp
    5. Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia. powstaje w ten sposób twardy chleb
    6. Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułeczki, pizze lub precle.
    7. Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron
    8. Maślanka - Co chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu
    9. Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia
    10. Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie , na basie sody spożywczej lub proszku do pieczenia
    11. Dżem - Do wyrobu dżemu
    12. Pieczenie - Do dodatkowego pieczenia chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony