Do sprzedania urządzenie do pieczenia chleba. Stan bardzo dobry, użyte kilka razy.
Wystarczy dodać składniki, automat wykona w szystko sam, a my otrzymujemy gotowy chleb. Może też: ugniatać ciasta (np. makaron lub bułki), piec ciasta i słodkie chleby, a nawet gotować marmoladę. Cały proces, tzn. ugniatanie, wyrastanie ciasta i pieczenie odbywa się w zajmującym mało miejsca pojemniku. Przygotowany w domu chleb nie zawiera sztucznych środków konserwujących. Jeżeli złożony zostanie jednak w czystym i szczelnym pojemniku w lodówce, przechowywać go będzie można nawet od 5 do 7 dni. Urządzenie posiada aż dwanaście programów do pieczenia:
1. - Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję.
2. - Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę,
3. - Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania ( m. inn. razowa, żytnia)
4. - Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp
5. - Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia.
6. - Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułki, pizze lub precle.
7. - Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron
8. - Maślanka - Do chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu
9. - Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia
10. - Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie , na bazie sody spożywczej lub proszku do pieczenia
11. - Pieczenie - Do dopiekania chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony
12. - Dżem - Do gotowania dżemu lub marmolady
W zestwie urządzenie + instrukcja w języku polskim + przepisy na chleb.
Zdjęcia rzeczywiste