Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Automat do pieczenia chleba ALASKA bm 2600

22-01-2014, 19:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Użytkownik gramat2
numer aukcji: 3882525434
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 58   
Koniec: 18-01-2014, 23:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Używane ( kilka razy ) kilka delikatnych rysek - stan oceniam na bardzo dobry

Automat do chleba Alaska BM 2600 do chleba można nim:

- przygotowywać mieszanki gotowego chleba,

- piec chleb wg załączonych przepisów lub dostępnych książek kucharskich. Automat do pieczenia posiada przy tym kroki robocze: ugniatanie, wyrastanie i pieczenie,

- ugniatanie ciasta, np. na makaron, wypieki lub bułki,

- gotowanie marmolady. Programy i panel obsługi Automatu do chleba Alaska BM 2600:

- 12 programów pieczenia,

- ustawienie stopnia zarumienienia skórki,

- ustawienie wielkości bochenka,

- ręczne ustawienie czasu pieczenia (max. czas pieczenia to 13 godzin),

Specyfikacja Automatu do chleba Alaska BM 2600:

- włącznik/wyłącznik czasowy,

- programowanie do 13 godzin z wyprzedzeniem,

- funkcja podgrzewania,

- 12 programów, -

możliwość ustawienia stopnia zarumienienia skórki,

- forma do pieczenia i mieszadła do ugniatania pokryte wartstwą przecie przywieraniu,

- duże okienko do obserwowania procesu pieczenia,

- miarka i łyżka na wyposażeniu,

- ekran LCD,

- moc: 600W,

- waga: 6,4 kg,

- napięcie: 230V.

Do Automatu do chleba Alaska BM 2600 dołączone są : *przepisy na:

- chleb biały,

- chleb orzechowo-rodzynkowy,

- gruby chleb biały,

- tradycyjny chleb biały,

- włoski chleb biały,

- chleb słodki,

- chleb gruby,

- irlandzki chleb sodowy,

- chleb ryżowy,

- chleb marchewkowy,

- chleb ziemniaczany,

- chleb pszenny,

- chleb kukurydziany,

- chleb figowo-orzechowy,

- klasyczny chleb francuski,

- super-szybki chleb Pesto,

- chleb borówkowo-orzechowy,

- chleb cynamonowo-rodzynkowo-orzechowy,

- super szybki chleb serowo-pieprzowy,

- pożywny chleb słodki,

- chleb urlopowy,

- marmoladę z truskawek,

- marmoladę z jagód,

- marmoladę z pomarańczy,

*instrukcje, jaką rolę przy produkcji chleba odgrywają poszczególne składniki,

* zasady odmierzania składników,

* rady, jak otrzymać: - topioną skórkę maślaną, - glazurę z jaj, - glazurę mleczną, - lukier,

* informacje, jak poradzić sobie z tym, że: - chleb nie wyrósł, - chleb wyrósł zbyt wysoko, - chleb jest rozmiękczony, - ciasto nie zostało całkowicie ugniecione, - gotowy chleb jest wewnątrz zbyt wilgotny, - chleb sprawia wrażenie niedopieczonego