Do sprzedania automat do chleba
Urządzenie do pieczenia chleba umożliwi nam przyrządzenie smacznego, chrupiącego pieczywa,
którego zapach unosić się będzie w całym domu.
Jedną z głównych zalet własnego wyrobu pieczywa, jest to,
że dodajemy do niego to co my chcemy i to co nam smakuje,
a mianowicie możemy dodać nasiona dyni, słonecznika, sezamu oraz różne ziarna,
które wzbogacą naszą dietę o dodatkowe witaminy.
Możemy również piec słodkie chleby, a nawet gotować marmoladę.
Cały proces, czyli ugniatanie, wyrastanie ciasta, i pieczenie odbywa się w zajmującym mało miejsca pojemniku.
Jak to działa ????
Wrzuć składniki do pojemnika umieszczonego w maszynie.
Zaprogramuj rodzaj chleba, wagę i kolor skórki.
Włącz!
Urządzenie posiada 12 programów do pieczenia:
1. Program podstawowy - pieczywo zwykłe , białe
2. Program- pieczywo francuskie oraz pieczenie przy dłuższym czasie wyrastania
3. Program - pieczywo pełnoziarniste - razowe
4. szybkie mieszanie i wyrastanie ciasta oraz pieczenie chleba z gotowej mieszanki
5. pieczywo słodkie
6 Ultrafast 1 mieszanie i wyrastanie ciasta i szybkie pieczenie 700 g pieczywa
7. Ultrafast 2 - mieszanie, wyrastanie ciasta i szybkie pieczenie 900 g pieczywa
8. mieszanie i wyrastanie ciasta, bez pieczenia
9. przyrządzanie powideł
10. placek
11. pieczenie sandwich’a
12. tylko pieczenie, bez mieszania i wyrastania
Dodatkowo automat do pieczenia chleba wyposażony jest w zdejmowany pojemnik,
pokryty specjalną powłoką antyadhezyjną, do której nie przywierają przygotowywane produkty.
Posiada również możliwość doboru koloru skórki oraz wielkości bochenka.
Wszelkie dane dotyczące przygotowywania danych produktów można odczytać na dużym i czytelnym wyświetlaczu LCD
12 programów
Powłoka antyadhezyjna
Moc 600 W
Automat był używany może z 5 razy, na 100% sprawny
od kiedy kupiłam termomix, automat został zapakowany w oryginalne opakowanie i przeleżał w szafce z 2 lata
stan bardzo dobry,
kolor żółty
Do automatu dołączam książkę wartości 25zł
CHLEB WŁASNEGO WYPIEKU
- ponad 120 przepisów na chleb w automacie
Praktyczny poradnik dla każdego, kto chce spróbować wypiekać chleb w domu,
poznać tajniki sukcesu wypieku smacznego pieczywa, eksperymentować, korzystając z dobrych i sprawdzonych rad.
Połączenie poradnika z książką kucharską.
Ponad 120 przepisów na przeróżne rodzaje chleba, z różnych mąk, z ciekawymi dodatkami.
Podpowiedzi dla początkujących i doświadczonych.
Objętość: 128 stron.
Okładka: oprawa miękka.
Format: 130 mm x 190 mm.