Vegagastro
Kontakt
Biuro czynne:
7:30 – 16:00 Pn-Pt
7:30 – 14:00 So
specjalista ds. sprzedaży:
Jakub Bagiński
tel.: 503 [zasłonięte] 878
e-mail: [zasłonięte]@vegagastro.pl
specjalista ds. sprzedaży:
Karol Paszyński
tel.: 503 [zasłonięte] 879
e-mail: [zasłonięte]@vegagastro.pl
skype: karol.vegagastro
Vegagastro
ul. Portowa 16c
76-200 Słupsk
biuro: 59 [zasłonięte] 22
fax: 59 [zasłonięte] 20
Wysyłka
Wysyłki realizowane są poprzez UPS
Towar zawsze ubezpieczony
Regulamin
Przed zakupem proszę się zapoznać z zakładką o mnie oraz z regulaminem zakupów w naszym sklepie.
Numer konta bankowego
Bank Millenium
93 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020000 [zasłonięte] 181007
O nas
Kliknij aby przejść na stronę "O nas"
Nasz katalog
Zobacz inne modele
|
Opis produktu
PROMAG Probar 2K (grupa Carpigiani)
Charakterystyka:
• śmietana jest zawsze dozowana przy zachowaniu prawidłowej temperatury
• łatwy montaż i demontaż podzespołów umożliwia szybkie i dokładnie mycie
• duża wydajność dzięki płynnej regulacji napowietrzania śmietany (do 80 %)
• panel elektroniczny ze wskaźnikiem temperatury śmietany w zbiorniku
• walec mieszający wykonany jest ze stali szlachetnej
• układ do ubijania i mieszania śmietany pozwala uzyskać śmietanę o trwałej i puszystej strukturze oraz maksymalnej objętości
• automatyczne sterowanie temperaturą
• urządzenie spełnia wymagania obowiązujących przepisów higieny HACCP
Przed zakupem prosimy o kontakt.
Do urządzenia dostępna jest dwu-funkcyjna głowica obrotowa: do nabijania rurek kremem oraz do serwowania na desery.
Nie potrzeba żadnych dodatkowych przystawek. Głowicę przestawia się tylko poprzez przesunięcie dźwigni, w jedną, bądź drugą stronę.Jest to opatentowane rozwiązanie, które
znacznie usprawnia pracę!
Specyfikacja techniczna
Pojemność [l] : 2
Wydajność [l/h] : 105
Moc [kW] : 0,5
Chłodzenie: powietrze
Zasilanie [V/Hz/F] : 230 / 50 / 1
Wymiary szer. / gł. / wys. [mm] : 220 / 520 / 460
Waga : 25 kg
Głowica obrotowa : Dostępna za dopłatą
Pobierz folder informacyjny lub odwiedź naszą stronę internetową
Galeria
|