Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ATS - The Complete Encyclopedia of Chinese Cooking

19-01-2012, 18:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12 zł     
Użytkownik Zigack
numer aukcji: 2001583794
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 8   
Koniec: 15-01-2012 11:35:38
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

The Complete Encyclopedia of Chinese Cooking
Consultant Editor Kenneth Lo
Foreowrd by Madame Grace Zia Chu

 


St Michael London 1981

stan dobry

str. 224

format 17,5 x 25,5 cm

waga 900 g

 

 

Eminent Chinese cookery writers from different culinary regions of China have got together to write this authoritative encyclopaedia for everyone who enjoys Chinese food. The encyclopaedia is packed with excellent advice on using the specialist ingredients, compiling Chinese menus and selecting drinks to accompany Chinese food. Comprehensive instructions are given for the special cooking techniques, together with helpful step-by-step photographs. 200 superb colour photographs and 250 authentic recipes capture all the flavour, texture and diversity of the different Chinese cuisines. From the elegant Peking Duck and other culinary creations of the north, we travel eastwards to the seafood specialities of Shanghai and Fukien. We traverse west to the spicy delights of Szechuan, then south to the sophisticated Cantonese cuisine, renowned for its excellence.



ATS - The Complete Encyclopedia of Chinese Cooking