Księgarnia obcojęzyczna
TRADEBOOKS telefon (71)
[zasłonięte]717-52
e-mail:
allegro@tradebooks.pl gg:
[zasłonięte]68793
Godziny otwarcia: Pon. - Pt. w godz. 11 - 17
Płatność: Wpłata na konto bankowe, płacę z Allego
Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub fakturę Vat (na pełną kwotę) - powiadomienie o wysłaniu książki przez email
Wysyłka: list polecony, paczka pocztowa lub kurier DHL
Czas wysyłki: do 24 godzin od zaksięgowania przelewu
Satysfakcja z zakupów: Zobacz nasze komentarze!
Dołącz do grona zadowolonych Klientów.
Sprzedajemy tylko nowe książki :)
Zakupy na kwotę powyżej 230 zł - wysyłka gratis
Cena:
65.49 zł Przed kupnem książki lub zadaniem pytania przeczytaj regulamin aukcji na stronie o mnie!
Koszt wysyłki kilku książek na stronie o mnie
Art of the Italian Renaissance - Rolf Toman
The Italian Renaissance is among the most glamorous epochs of European art. Art historians as well as a wide public are fascinated by three centuries of exceptionally prolific artistic creation that produced works of international fame such as Michelangelo's "Frescos" in the Sistine Chapel. The cityscapes of the great centres of that time would be vastly different without their Renaissance architecture - cities like Florence, Rome, and Venice are veritable museums of an epoch whose art remains vital and influential even today.Impressive illustrations of works from every branch of the fine arts feature prominently in this book, which not only competently explains various aspects of Renaissance art, but also invites readers to observe them closely with its fabulous pictures.
Autor: Rolf Toman
Wydawnictwo: Ullmann & Konemann
Rok wydania: 2007
Stron: 464
ISBN: 978-3-8[zasłonięte]331-34-9
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]31345
Format: 22/26cm
Oprawa: miękka
Język: angielski
Stan: nowa, nie używana
w magazynie Wrocław ul. Hubska 6 teren Dolkom - obok klubu Madness
Odbiory w godz. 11 - 17 od poniedziałku do piątku
Za książki można zapłacić zarówno przelewem jak i przy odbiorze gotówką.
Prosimy potwierdzać odbiór osobisty wypełniająć FOD lub poprzez email.