Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Aromatyczne zioła w kuchni kolekcja 4 ziół

23-03-2012, 1:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 5.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: 5.90 zł     
Użytkownik arti_4
numer aukcji: 2207900644
Miejscowość Wielkopolska
Kupiono sztuk: 1    Zostało sztuk: 3    Licytowało: 1    Wyświetleń: 36   
Koniec: 24-03-2012, 21:57
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@amartech.pl
Opinie Kontakt
Dom
Kominek i grill
Mikoryzy
Nawozy
Ochrona roślin
Narzędzia
Repelenty
Wszystkie aukcje
  1. Kupując u nas akceptujesz regulamin.
  2. Podana cena z aukcji jest kwotą brutto.
  3. Do każdej transakcji wysta- wiamy paragon, a na życze- nie klienta fakturę VAT.
  4. Kupując na kilku naszych aukcjach płacisz za jedną przesyłkę, a cena uzależ- niona jest od łącznej wagi zakupionych przedmiotów oraz formy przesyłki.
  5. Nie odwołujemy zawar- tych transakcji !!!
Aromatyczne zioła w kuchni

Kolekcja czterech ziół - osobno pakowanych.
Zaskocz aromatem, zaczaruj smakiem.

Bazylia właściwa (Ocimum basilicum)
Roślina jednoroczna, której świeże lub suszone listki dodaje się do sałatek, zapiekanek, sosów, białego sera, drobiu i ryb. Wysiew do płytkich pojemników na przełomie marca i kwietnia. Wysadzanie do gruntu po 15 maja.

Majeranek (Origanum majorana)
Roślina jednoroczna, której świeże i suszone liście stosuje się jako przyprawę do mięs, wędlin i zup. Wysiew w połowie marca pod osłonami. Do gruntu wysadzać w początku maja.

Bazylia właściwa (Ocimum basilicum)
Roślina jednoroczna, której świeże lub suszone listki dodaje się do sałatek, zapiekanek, sosów, białego sera, drobiu i ryb. Wysiew do płytkich pojemników na przełomie marca i kwietnia. Wysadzanie do gruntu po 15 maja.

Cząber ogrodowy (Satureja hortensis)
Roślina jednoroczna. Zarówno suszony, jak i świeży doskonale nadaje się do potraw z warzyw strączkowych, zup, tłustych mięs i marynat. Nasiona wysiewać w kwietniu bardzo płytko, bezpośrednio do gruntu.

Zioła można również uprawiać w doniczkach lub korytku przez cały rok.