Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

AROMAS OF ALEPPO: LEGENDARY CUISINE OF SYRIAN JEWS

11-04-2015, 1:40
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 302.40 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169732128
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 11-04-2015 01:34:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08881, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93094, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67580, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45145, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15427, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08881, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93094, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67580, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45145, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15427

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Aromas of Aleppo: The Legendary Cuisine of Syrian Jews

AROMAS OF ALEPPO: LEGENDARY CUISINE OF SYRIAN JEWS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Poopa Dweck, Michael J. Cohen, Quentin Bacon
Language: English
Publisher: HarperCollins Ecco
Publication Date: 1 Sep 2007
Dimensions: 25.4 x 3.4 x 29.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 400
Condition: NEW
Product_ID: AA6ADDD180

 

 

When the Aleppian Jewish community migrated from the ancient city of Aleppo in historic Syria and settled in New York and Latin American cities in the early 20th century, it brought its rich cuisine and vibrant culture. Most Syrian recipes and traditions, however, were not written down and existed only in the minds of older generations. Poopa Dweck, a first generation Syrian-Jewish American, has devoted much of her life to preserving and celebrating her community's centuries-old legacy. Dweck relates the history and culture of her community through its extraordinary cuisine, offering more than 180 exciting ethnic recipes with tantalising photos and describing the unique customs that the Aleppian Jewish community observes during holidays and lifecycle events. Among the irresistible recipes are: Bazargan-Tangy Tamarind Bulgur Salad; Shurbat Addes-Hearty Red Lentil Soup with Garlic and Coriander; Kibbeh-Stuffed Syrian Meatballs with Ground Rice; Samak b'Batata-Baked Middle Eastern Whole Fish with Potatoes; Sambousak-Buttery Cheese-Filled Sesame Pastries; Eras bi'Ajweh-Date-Filled Crescents; and, Chai Na'na-Refreshing Mint Tea.Like mainstream Middle Eastern cuisines, Aleppian Jewish dishes are alive with flavour and healthful ingredients-featuring whole grains, vegetables, legumes, and olive oil-but with their own distinct cultural influences. In ''Aromas of Aleppo'', cooks will discover the best of Poopa Dweck's recipes, which gracefully combine Mediterranean and Levantine influences, and range from small delights (or maza) to daily meals and regal holiday feasts - such as the twelve-course Passover seder.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 SARABAN: A CHEF'S JOURNEY THROUGH PERSIA Malouf

 THE DAL COOKBOOK Krishna Dutta

 FAVIKEN Magnus Nilsson

 THE FOOD OF SPAIN Claudia Roden

 CEVICHE: PERUVIAN KITCHEN Martin Morales

 OLIVES, LEMON & ZA'ATAR Rawia Bishara