KLORANE
SZAMPON WZMACNIAJĄCY NA BAZIE CHININY
I WITAMIN B
DO WŁOSÓW OSŁABIONYCH I
WYPADAJĄCYCH 300ml+100ml w
PREZENCIE!!!
Wyciąg z roślin
KLORANE
Od ponad 35 lat Laboratoria
KLORANE to specjalista w dziedzinie pielęgnacji włosów.
Eksperci z Laboratoriów KLORANE
opracowali unikatowy proces produkcji wyciągów roślinnych, poddawany
rygorystycznym kontrolom na każdym etapie, co pozwala im uzyskiwać
najlepszej jakości kosmetyki do pielęgnacji włosów.
Wyciągi są starannie badane
i dobierane, dzięki temu oznaczają się wyjątkową skutecznością i
tolerancją.
WYCIĄG Z CHINOWCA KLORANE
Chinowiec jest drzewem pochodzącym z Ameryki
Południowej.
Wyciąg z jego kory zawiera chininę, która
posiada silne właściwości wzmacniające.
Laboratoria KLORANE opracowały
wyciąg z chinowca, jest on szczególnie bogaty w chininę.
Pobudzając brodawkę włosa sprawia, że włosy są wzmocnione od cebulki aż po
końce.
UDOWODNIONA SKUTECZNOŚĆ
Właściwości wzmacniające wyciągu z
chinowca zostały spotęgowane dzięki zawartości kompleksu witamin z grupy B
( B5 , B6 , B8 ), które pobudzają wzrost włosów i wzmacniają ich
strukturę. Szampon posiada delikatne podłoże
myjące. Ułatwia rozczesywanie i zwiększa objętość włosów. Szampon
KLORANE na bazie chininy sprawia, że włosy są pełne życia, tryskają
energią.
PRODUKT HYPOALERGICZNY
STOSOWANIE:
Szampon, na bazie wyciągu
z chininy należy stosować na wilgotne włosy.
Wystarczy jednokrotnie umyć
szamponem, a następnie obficie spłukać wodą.
W przypadku kontaktu z oczami
przemyj je czystą wodą.
Szampon KLORANE na bazie chininy jest
doskonałym uzupełnieniem KURACJI PRZECIW WYPADANIU WŁOSÓW, w skład której
wchodzą również:
Kupując produkty w aptece masz
pewność ,że: |
- produkt jest w 100% oryginalny
- pochodzi z legalnego źródła
- jest przeznaczony na polski rynek
- dołączony opis oraz sposób stosowania jest w języku polskim
- ma długa datę ważności
- był przechowywany w odpowiednich warunkach, tzn. w
odpowiedniej temperaturze i wilgotności dla tego produktu ,
(nieprawidłowy transport lub przechowywanie może spowodować zmiany
w strukturze chemicznej artykułu i doprowadzić do jego zepsucia
przed upływem terminu ważności).
|
|