Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

APTEKA ŻYWNOŚCI - JEAN CARPER DOBREKSIAZKI

28-02-2012, 20:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29 zł     
Użytkownik dobreksiazki
numer aukcji: 2064029426
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 9   
Koniec: 01-02-2012 10:09:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

strona główna
Książki Audio Pchli Targ Karty Zdrowie

Kategorie:
Biznes
Edukacja
Ezoteryka
Feng shui
Filozofia
Literatura
Psychologia
Psychotronika
Religia
Tajemnice świata - UFO
Wiedza duchowa
Wróżby
Zdrowie
Audio
Pchli Targ
-------------------------------------------


Za pobraniem wysyłamy tylko i wyłącznie osobom posiadającym minimum pięć komentarzy.

Osoby nie posiadające więcej niż pięciu komentarzy pozytywnych proszone są o dokonanie przedpłaty za zakupione artykuły w formie przelewu.

Koszty wysyłki podane są w sekcji "Transport i płatność" oraz na stronie


-------------------------------------------

Kontakt:
ESSE Sp. z o.o.
ul. Krokusowa 1/3
92-101 Łódź

e-mail:
[zasłonięte]@dobreksiazki.pl

  • telefony:

    biuro: (0-42)[zasłonięte]676 49
    zamówienia: (0-42)[zasłonięte]676 49
    APTEKA ŻYWNOŚCI - JEAN CARPER DOBREKSIAZKI
    Tytuł: Apteka żywności
    Autor: Jean Carper
    Opis:
    Od tysięcy lat żywność uważano za skuteczny lek. Jednak w ostatnim stuleciu zapomniano o wielowiekowej tradycji, przyjmując entuzjastycznie „zaczarowane kule" jakimi były nowo odkrywane leki. Dawniejsze przekazy, które dowodziły, że pokarmy mają wyraźne właściwości lecznicze, zeszły na plan dalszy wobec naukowych wymagań XX wieku. Ale gdy przyjrzymy się tym sprawom dokładniej...
    Ku memu zaskoczeniu stwierdziłam, że naukowcy na całym świecie stale odkrywają w pokarmach nowe, istotne substancje lecznicze. To, że mogą one łagodzić różne choroby i zapobiegać im, zostało potwierdzone przez około trzystu czołowych naukowców i lekarzy praktyków i ogłoszone w ponad 5000 doniesień naukowych i streszczeń, które wykorzystałam w tej książce. Jako dziennikarkę i pisarkę zajmującą się medycyną i problemami żywienia od lat fascynują mnie zależności między pokarmami a chorobami. W roku 1985 podjęłam próbę oceny, na jakim etapie są badania nad leczniczym działaniem żywności. Nie chodziło mi o działanie ziół i innych szczególnych roślin stosowanych w medycynie, ale o właściwości pokarmów spożywanych codziennie przez każdego z nas.
    Dodatkowe informacje:
    Wydawnictwo: Vesper
    Ilość stron: 368
    Oprawa: miękka
    Wymiary: 155x 230
    Stan: Nowa, nieużywana