|
na maila
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji Podana cena za przesyłkę dotyczy 1 sztuki sprzedawanego przedmiotu Jeśli zamawiasz więcej niż jedną rzecz na naszych aukcjach ZAPYTAJ O KOSZTY PRZESYŁKI
na konto,pobranie
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości od allegro o wygraniu aukcji
Regulamin naszych aukcji znajduje się na stronie O MNIE Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.
Na wpłatę czekamy do 7 dni od daty zakupu-termin ten może być wydłużony po wcześniejszym uzgodnieniu z kupującym
|
|
|
Apteka żywności
Nowe i niezwykłe odkrycia leczniczego działania żywności
O książce: Jean Carper, znana autorka artykułów i książek o zdrowiu i żywieniu, wykorzystując ostatnie wyniki badań naukowych, ukazuje korzystne właściwości pięćdziesięciu pięciu powszechnie spożywanych pokarmów. Poczynając od bananów, a na ziemniakach kończąc, przedstawia lecznicze działanie każdego z nich i radzi, jak je wykorzystać w walce ze schorzeniami. Oto przykłady zaczerpnięte z książki: - jedzenie kapusty raz dziennie zmniejsza ryzyko wystąpienia raka jelita grubego o 66%; - jedna marchewka dziennie zmniejsza zagrożenie rakiem płuc; - porcja ryby dwa razy w tygodniu zmniejsza ryzyko ataku serca; - pół cebuli spożywanej raz dziennie powoduje wzrost poziomu korzystnego cholesterolu HDL nawet o 30%.
.
Autor:
J.Carper
Oprawa: Miękka
Format: 15.5x23.0cm
Ilość stron: 354
Wydanie: 1
Rok wydania: 2008
|
|