·Antytłuszczowe podkłady do smażenia, pieczenia - wykonane są ze specjalnych materiałów odpornych na wysoką temperaturę, nic do nich nie przywiera zalecane są dla osób stosujących diete dr Dukana
· Smażenie, pieczenie odbywa się bez użycia tłuszczu, dzięki temu potrawy nie są nasączone tłuszczem, skutecznie obniża się wartość kaloryczna potraw
·Przeznaczone przede wszystkim są dla osób posiadających nadwagę, diabetyków, oraz ludzi dbających o swoje zdrowie
·Antytłuszczowe podkłady można również stosować do potraw które przywierają podczas gotowania do dna garnka (gołąbki)
·Na tej aukcji sprzedaję antytłuszczowe podkłady o średnicy 26 cm, na innej posiadam mniejsze o średnicy 20cm - podkłady te można zmniejszyć przycinając nożyczkami, grubość podkładów - 0,12 mm
·Podkłady antytłuszczowe szybko i łatwo dają się czyścić - wyłącznie wilgotną ściereczką bez użycia ostrych narzędzi, są wielokrotnego użytku .
·Materiał z którego wykonane są podkłady posiada atestPZH
· Na zdjęciach pokazane są tylko niektóre przykłady zastosowanie podkładów antytłuszczowych - można je stosować do wielu innych potraw, zależnie od upodobań kulinarnych
· Zdjęcia wykonałem podczas przygotowania posiłków (nie jestem fotografem, ani kucharzem)