Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Anjum's Indian Vegetarian Feast

06-02-2014, 3:00
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 133.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862505295
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 03:06:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Anjum's Indian Vegetarian Feast 133.99 zł

OPIS:
Recipes include:
Spice-crusted halloumi with fig and pistachio chutney
Tandoori vegetable feast
Paneer tikka masala
Southern black pepper curry
Best ever grilled naan
Ginger-poached pears with pomegranate and poppy seeds")'>

Okładka twarda: 176 stron
Wydawca: Quadrille Publishing Ltd (27 wrzesień 2012)
Język wydania: English
Wymiary: 0.3 x 18.6 x 24.2 cm
Autor/Producent: Anjum Anand



We should all be eating more vegetables, and Anjum's plethora of scintillating flavours and healthy recipes means even the most carnivorous among us will be happy to give meat a miss. As much of the subcontinent is vegetarian by religion, Indian food provides the ideal cuisine in which to discover some seriously tasty new approaches to vegetables, grains, cheeses and pulses. Anjum adapts the true flavours of India, with her trademark concern for healthy eating and a good diet, to make meals that are healthy, light, bright, modern and balanced, providing all the protein and other nutrients we all need for perfect health. This book teaches us all how to eat vegetarian recipes for life. Sandwiches, grills, salads, snacks and appetizers, and of course main dishes and curry recipes with their accompaniments, are all included. Breakfasts, brunches and barbecues supply unexpected treats, such as mile-high chickpea pancakes with Indian purple coleslaw and Delhi-style chargrilled sweetcorn with a spicy lime rub. Many of Anjum Anand's recipes are family favourites or based on the vibrant street food culture of India, adapted to bring them bang up to date.

Recipes include:
Spice-crusted halloumi with fig and pistachio chutney
Tandoori vegetable feast
Paneer tikka masala
Southern black pepper curry
Best ever grilled naan
Ginger-poached pears with pomegranate and poppy seeds


Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji