|
|
32[zasłonięte]502 [zasłonięte]@delikatesen.pl 500[zasłonięte]114 |
|
|
|
|
|
|
Koszt wysylki od 16zl
cennik Poczty Polskiej
do 1kg
|
12 zl
|
14 zl
|
1 – 2kg
|
16 zl
|
17 zl
|
2 – 5kg
|
18 zl
|
19 zl
|
!!! UWAGA !!! Przesylki wysylane Poczta Polska ekonomiczna docieraja w 5-7 dni dlatego polecamy priorytet okolo 2-3 dni lub kurierem w 24h ! od momentu zaksiegowania pieniedzy na naszym koncie bankowym.
!!! UWAGA !!! !!! WAZNE INFORMACJE !!! Powyzsze ceny dotycza przesylki 1 sztuki towaru.
w cenie przesylki: oplaty przesylki, opakowania, tasmy, ubezpieczenie, transport , zlecenie pakowania, podatek VAT itp
Istnieje mozliwosc laczenia aukcji oraz zakupu wiekszej ilosci towaru, wowczas koszt przesylki, zwiazany najczesciej z waga lub jego wartoscia ustalany bedzie indywidualnie (dodatkowa oplata za wage oraz ubezpieczenie)
Pozostale informacje podajemy na stronie " O MNIE "
|
|
|
|
|
|
|
93 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 725380 41 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 515452 |
|
|
|
|
|
Teokryt:
Nie są godni miłości ci, którzy niczym nie ryzykują.
Anchois (angielskie odpowiedniki Anchovy lub Anchovies) – pochodzące z języka francuskiego określenie na sardelę – niedużą, bardzo tłustą rybę o ostrym zapachu.
Słowo wymawiane w Polsce jako [anszuà].
W różnych krajach jest różnie podawana: świeża, surowa, wędzona, w postaci przetworów: filetów, koreczków lub pasty, często konserwowana z dodatkami.
Spożywana bezpośrednio lub dodawana do farszów mięsnych, rybnych, past, oliwek pizzy i sałatek. W Hiszpanii dodawana do oliwek
UWAGA! PRZY ZAKUPIE WIEKSZEJ ILOSCI PRODUKTU Z TEJ AUKCJI PROSIMY O KONTAKT W CELU USTALENIA KOSZTOW WYSYLKI
|
|