Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym

08-02-2014, 16:52
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 57 zł     
Użytkownik wyczerpane
numer aukcji: 3870349704
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 3   
Koniec: 08-02-2014 16:39:56

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1999
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna

 

Format: 145x205
Rok wydania: 1999
Liczba stron: 420
ISBN: 83-02-06665-6
Autor: Bohdan Drzazga
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne WSiP
Oprawa: Miękka

 

W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania cukrów, białek, tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza i wody.Podręcznik dla uczniów klas II technikum na podbudowie szkoły zasadniczej, klas IV technikum na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje spożywcze.
/Wydanie piąte/

 

Termin realizacji zamówienia 7-10 dni roboczych