Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

AN ECONOMIST GETS LUNCH Tyler Cowen

26-12-2014, 4:47
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 156.45 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4838063248
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 26-12-2014 04:53:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>58921, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09489, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90725, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59526, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26919, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>58921, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09489, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90725, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59526, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26919

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 2-4 dni roboczych.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

An Economist Gets Lunch: New Rules for Everyday Foodies

AN ECONOMIST GETS LUNCH Tyler Cowen

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tyler Cowen
Language: English
Publisher: Dutton Books
Publication Date: 12 April 2012
Dimensions: 16 x 3.3 x 23.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: A5B595B667

 

 

One of the most influential economists of the decade-and the ''New York Times'' bestselling author of ''The Great Stagnation''-boldly argues that just about everything you've heard about food is wrong. Food snobbery is killing entrepreneurship and innovation, says economist, preeminent social commentator, and maverick dining guide blogger Tyler Cowen. Americans are becoming angry that our agricultural practices have led to global warming-but while food snobs are right that local food tastes better, they're wrong that it is better for the environment, and they are wrong that cheap food is bad food. The food world needs to know that you don't have to spend more to eat healthy, green, exciting meals. At last, some good news from an economist!Tyler Cowen discusses everything from slow food to fast food, from agriculture to gourmet culture, from modernist cuisine to how to pick the best street vendor. He shows why airplane food is bad but airport food is good; why restaurants full of happy, attractive people serve mediocre meals; and why American food has improved as Americans drink more wine. And most important of all, he shows how to get good, cheap eats just about anywhere.Just as ''The Great Stagnation'' was Cowen's response to all the fashionable thinking about the economic crisis, ''An Economist Gets Lunch'' is his response to all the fashionable thinking about food. Provocative, incisive, and as enjoyable as a juicy, grass-fed burger, it will influence what you'll choose to eat today and how we're going to feed the world tomorrow.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 2-4 dni roboczych. Z Polski!

Znalazłeś tę książkę w innej księgarni?
Sprawdź jaki termin dostawy oferują.
Czasem trzeba czekać TYGODNIAMI.

 

 

 MANAGEMENT IN 10 WORDS Terry Leahy

 YOUNG MONEY Kevin Roose

 THE GREAT STAGNATION Tyler Cowen

 AVERAGE IS OVER Tyler Cowen

 THE SON ALSO RISES Gregory Clark

 PULPHEAD: NOTES FROM THE OTHER SIDE OF AMERICA