Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

America's Best Ribs Tips and Recipes for Easy, Lip

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 103.25 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817934265
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 20-01-2014 04:46:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

 

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

 

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

 

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

 

 

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

 

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

 

 

 

America's Best Ribs: Tips and Recipes for Easy, Lip-Smacking, Pull-Off-the-Bone, Pass-the-Sauce, Championship-Quality BBQ Ribs a


America


    Autor: Paul Kirk , Ardie Davis
    Wydawnictwo: Andrews McMeel Publishing
    Data wydania: 7 Jun 2012
    Ilość stron: 160
    Wymiary książki: 1.1 x 20.1 x 24.9 cm
    Rodzaj okładki: Paperback
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]94141
978-[zasłonięte][zasłonięte]94141A
There are a lot of barbecue books on the market, but surprisingly few on ribs. In addition to 100 mouth-watering recipes for rock-your-world ribs and delicious sides and desserts to complement them, this more-than-a-cookbook also includes tips for competitive barbecuing, juicy stories and lore from backyards and competitions, and tons of full-colour photographs. Now everyone can make championship calibre ribs at home-whether pork, beef, lamb, or even buffalo. This ultimate guide not only includes basics for beginners, but also features tips for building your own award-winning rubs, sauces, marinades, and brines. It's a must-have for the libraries of professional and amateur barbecuers-as well as an appetising armchair read for people who may not tend to the pit but do love to eat ribs.
 

 

 

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

 

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH