Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ALFA PIZZA CUPOLA - piec do pizzy opalany drewnem

16-02-2015, 14:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8 900 zł     
Użytkownik zonen
numer aukcji: 5052578512
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 79   
Koniec: 16-02-2015 14:27:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 200.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Mam do zaoferowania doskonały włoski piec do pizzy opalany drewnem renomowanej firmy ALFA PIZZA.
W Polsce piec opalany drewnem (piec drzewny) kojarzony był zwykle jako piec chlebowy. Piece do pizzy – do niedawna obecne były tylko w najlepszych pizzeriach. Dziś już wiadomo, że to nie tylko piece gastronomiczne, ale też piece kuchenne, piece ogrodowe. Piecesmakosza bo tak o nich zaczęto mówić, szybko przyrządzają smaczne i zdrowe potrawy (pizza, chleb, ryba, mięso, ciasta) w towarzystwie żywego ognia. Ogień nadaje im prawdziwy głęboki smak nieosiągalny w innych typach pieców.


    Specyfikacja techniczna pieca Cuppola:
  • Kopuła wykonana z masy ceramicznej (kamień wulkaniczny)
  • Charakterystyczny śródziemnomorski design
  • Ekonomiczny (bardzo niskie spalanie drewna)
  • Gotowy do natychmiastowego użytku
  • Dane techniczne:

    Głębokość 103 cm
    Szerokość 104 cm
    Wysokość: 185 cm
    Pow. użytkowa paleniska: m2 0,4
    Waga: Kg 200
    Czas nagrzewania: min 45
    Ilość pizzy w palenisku:

    3 szt


Więcej informacji na stronie wyłącznego przedstawiciela ALFA PIZZA w Polsce www.piecesmakosza.pl

Nie jest to chałupnicza podróbka tylko oryginalny włoski piec, z włoskiego kamienia wulkanicznego, dzięki czemu jego właściwości akumulacji ciepła są zupełnie inne niż w przypadku tanich produktów z szamotu. Kopuła tego pieca nie wypali się i nie wykruszy, nie spotka nas przykra niespodzianka w postaci wykruszonego szamotu w pizzy.

Wystawiam fakture vat.

W razie pytań proszę o kontakt e-mailowy lub telefoniczny: 667 [zasłonięte] 608