|
Tel.:663-[zasłonięte]-987 e-mail: [zasłonięte]@wp.pl Na wiadomości e-mail odpowiadamy w ciągu 2 dni
Zanim kupisz zapoznaj się z regulaminem. Szczegółowy regulamin na stronie 'O MNIE'
|
|
|
Wysyłka towarów odbywa się od poniedziałku do czwartku. Towar wysyłamy kurierem w ciągu 1-3 dni jedynie w czasie sezonu czas realizacji zamówienia może się wydłużyć do 7 dni od zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Przy zakupie na kilku aukcjach koszt przesyłki jest ustalany indywidualnie dla zamówienia dlatego proszę poczekać na email z kosztami przesyłki przed dokonywaniem wpłaty na konto.
|
|
|
Przy przedpłacie na konto prosimy o dokonywanie wpłaty na poniższy numer konta bankowego:
BANK mBank 81 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 699486 "BORMAR" Marek Taczkowski Jerka, os. W. Witosa 27 64-010 Krzywiń
Przy dokonywaniu wpłaty prosimy o podanie nazwy użytkownika, co znacznie przyśpieszy zrealizowanie przesyłki.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt Tel.: 663-[zasłonięte]-987 bądź też emailowy na adres: [zasłonięte]@wp.pl
Serdecznie zapraszamy do zakupów.
|
|
|
|
|
Witam na mojej aukcji
Dziś do zaoferowania mam
Agrest pienny odmiany:
Hinnonmaki Rot
Zakupione sadzonki wysyłać będziemy około 30 września. O wysyłce będziemy informować. Nie łączymy w paczki sadzonek z gołym korzeniem i doniczkowych - te wysyłamy na bieżąco.
Rośliny mają wysokość około 100cm i są z gołym korzeniem na czas transportu korzenie są bardzo dobrze zabezpieczone i nie ma możliwości aby korzenie przeschły. Dodatkowo sadzonki są oznaczone etykieta z nazwą. Niektóre sadzonki precyzyjnie obcinamy do wysyłki.
Odmiana agrestu, która w swojej nazwie ujawnia kolor jego owoców - Hinnonmaki Rot jest krzewem, który rośnie dość wolno, ma zwarty, kulisty pokrój, owocuje obficie. Jest to odmiana zupełnie odporna na mączniaka i bardzo odporna na inne choroby grzybowe. Owoce tego agrestu przyciągają wzrok swoją barwą. Ich skórka jest ciemnoczerwona. Oczywiście nie od początku. Zanim dojrzeją są zielone, w miarę upływu czasu przebarwiają się. Zbioru dokonuje się na początku lipca. Ponieważ są bardzo smaczne, choć lekko kwaśne spożywa się je zarówno prosto z krzaka jak i w formie już przetworzonej- dżemy, kompoty, soki itp.
|
|
|