Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Agar, naturalny zagęszczacz do potraw 10 g

26-04-2015, 10:01
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 2.99 zł      Aktualna cena: 2.99 zł     
Użytkownik sklepnazdrowiepl
numer aukcji: 5214575556
Miejscowość Wrocław
Kupiono sztuk: 5    Zostało sztuk: 5    Licytowało: 3    Wyświetleń: 85   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

505 [zasłonięte] 914
CZYNNY OD 10:00-14:00
[zasłonięte]@sklepnazdrowie.pl

Koszt wysyłki kurierskiej do 30kg
Przelew - 13 zł
Pobranie - 16 zł

Przelew 7,99zł

Allegro polecony inpost 3,94zł

Kurier48
do 30kg - 9,99zł
pobranie 12,99

List polecony 5zł tylko dla przypisanych aukcji i do 350g

Kupując na kilku naszych aukcjach, za wysyłkę płacisz tylko raz!

Przy zakupie powyżej 250 zł przesyłka kurierska gratis



20 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2260002 [zasłonięte] 030789

ODBIÓR OSOBISTY

miejsce odbioru:

ul. HALA STRZEGOMSKA

godziny odbioru: 12:00 - 18:00

O gotowości towaru do odbioru i szczegółach informujemy E- mailem

Ważne! Zanim przyjdziesz, poczekaj na e -maila od nas


Agar to bezbarwna, żelująca substancja z ośmiu rodzajów morskich glonów. Agar już 2 tys. lat temu był używany przez Chińczyków i Japończyków, a następnie inne narody Azji ze względu na wspaniałe wartości zdrowotne, wysoką zawartość minerałów, witamin i protein.

Dzięki swojemu pochodzeniu posiada wysoką zawartość jodu, wapna i żelaza. W pełni wegański agar używany jest w kuchni zamiast żelatyny. Z jego dodatkiem można przyrządzać desery oraz galaretki. Jest polecany osobom z nadwagą, ponieważ ma zerową wartość energetyczną. Agar należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Można rozpuszczać go w wodzie, wywarach warzywnych lub owocowych oraz sokach

Zastosowanie : używany jest w kuchni zamiast żelatyny.Można rozpuszczać go w wodzie, wywarach warzywnych lub owocowych oraz sokach. Jedną łyżeczkę od herbaty agaru należy rozpuścić przez 10 minut w 300ml płynu, a następnie gotować (ze szczyptą soli)10-22 minuty. Wymieszać z warzywami, owocami bądź innymi potrawami, które chcemy żelować i wstawić do lodówki.


Skład: agar

Waga : 10 g

Data ważności : 12,2016


{photo1_b}
{photo2_b}
{photo3_b}

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

Strona "o mnie" Wszystkie aukcje