Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

AGAR, NATURALNA ŻELATYNA AŻ 50g EKOJAWO

14-04-2015, 22:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 7.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 7.50 zł     
Użytkownik EKOJAWO_PL
numer aukcji: 5180945246
Miejscowość Kraków
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 60   
Koniec: 14-04-2015 22:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


F.H.U. JAWO IMPORT EXPORT

Półłanki 80. 30-740 Kraków
Email:
sklep@ekojawo.pl
biuro@jawokrakow.pl


Telefon Kontaktowy:
790 [zasłonięte] 423 lub 694 [zasłonięte] 342
Jeśli Państwo mają jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt! Chętnie odpowiemy na każde pytanie!

Po dokonaniu zakupu proszę o wypełnienie formularza opcji dostawy,lub wysłanie maila. przyspieszy to wysyłkę i pozwoli uniknąć przeoczenia wpłaty.
Towar wysyłamy do 48/h po wpłacie na konto.
Możliwa wysyłka za pobraniem, zapłacisz przy odbiorze.
Przy wpłacie na konto proszę o podanie nicku.

Za przesyłkę płacisz tylko raz (lub wcale)
CENNIK POWYŻEJ. Patrz>DOSTAWA I PŁATNOŚĆ.


Numer Konta Bankowego:
7719 [zasłonięte] 5[zasłonięte]0002008 [zasłonięte] 8[zasłonięte]39800

      PROMOCJA

Przy zakupach powyżej 50zl

Upominek GRATIS.

Przy zakupach powyżej 150zł

Płacisz 50% kosztu dostawy

Przy zakupach powyżej 200zł

DOSTAWA GRATIS.

Promocje nie dotyczą przesyłek za pobraniem!

 

 

 

AGAR, NATURALNA ŻELATYNA AŻ 50g Extra jakość!.

 

KRAJ POCHODZENIA: HISZPANIA

Agar-agar jest wykorzystywany jako naturalny, bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny środek żelujący przy produkcji słodyczy (np. ptasiego mleczka, galaretek, dżemów) i innych przemysłowych produktów spożywczych, w fotografii (przy produkcji światłoczułej emulsji), chemii, farmacji, kosmetyce.

Agar-agar wytwarzany jest z krasnorostów (Rhodophyta), wydobywanych głównie u wybrzeży Japonii (często pozyskiwanych z podwodnych plantacji). Obecnie obserwuje się wzrost produkcji agar-agaru ze względu na rosnące zapotrzebowanie.

Sposób Użycia:

Jedną łyżeczkę od herbaty Agaru należy rozpuścić przez 10 minut w 300 ml płynu, a następnie gotować( ze szczyptą soli) przez 10-22 minut.Wymieszać z warzywami, owocami bądź innymi potrawami, które chcemy żelować i wstawić do lodówki.

 


 

 

 

 


AGAR, NATURALNA ŻELATYNA AŻ 50g EKOJAWO
< /div>

< /div>