![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/kontakt.jpg) ![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/logo.jpg) ![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/trlefon.jpg) TEL. 692 [zasłonięte] 518 ![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/koperta.jpg) [zasłonięte]@onet.pl ![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/wysylka.jpg)
wysyłka odbywa się do 24godz. od zaksięgowania środków (tyczy się dni roboczych)
![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/poczta.jpg)
stała cena dla nieograniczonej ilości szt.
-list ekonomiczny 3,50 zł -list priorytetowy 4,50 zł -polecony ekonomiczny 6,50zł -polecony priorytet 7,50zł ![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/kurier.jpg) kurier 17.50(wpłata na konto) kurier 19.90(pobranie)
stała cena do 30kg. za przesyłki kurierskie!!!
![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/platnosc.jpg) ![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/bank2.jpg) 53 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 664897
![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/oferta.jpg) -WYRÓB TORTÓW I CIAST NA IMPREZACH ORAZ W DOMU KLIENTA
-DORADZTWO TECHNOLOGICZNE W ZAKRESIE CUKIERNICTWA
-PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ
|
|
![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/anim1.gif) JESTEM CUKIERNIKIEM Z 20-LETNIM STAŻEM ORAZ DORADCĄ TECHNOLOGICZNYM, A NIE TYLKO SPRZEDAWCĄ. TOWAR KTÓRY PAŃSTWU OFERUJĘ JEST Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI, SAM NA NIM PRACUJĘ ORAZ MOI ZNAJOMI MISTRZOWIE POLSKI I ŚWIATA. OPRÓCZ PRODUKTÓW OFERUJĘ POMOC TECHNOLOGICZNĄ Z UŻYCIEM DANYCH PRODUKTÓW.
Witam, mam do zaoferowania galaretkę agarową, aby sporządzić ponad litr galaretki wystarczy 10gr.(recepturę podam po zakupie), można ją łączyć z sokiem owocowym, chcesz zalać świeże owoce a galaretka żelatynowa Ci utrudnia życie to ten produkt jest właśnie dla Ciebie.
Agar-agar, agar (E406) – substancja żelująca,Agar-agar dobrze rozpuszcza się w wodzie o temperaturze ok. 90-100 °C, a zestala się, tworząc rodzaj żelu w 40-50 °C. Zestalony żel rozpuszcza się po ponownym podgrzaniu do 90-100 °C. Agar-agar jest wykorzystywany jako naturalny, bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny środek żelujący przy produkcji słodyczy (np. ptasiego mleczka, galaretek, dżemów) i innych przemysłowych produktów spożywczych. ![](http://images7.fotosik.pl/2445/91dbb0bbb06e061bgen.jpg) DESER ZALANY GALARETKĄ AGAROWĄ!!!! ![](http://images7.fotosik.pl/2445/39b03a296b3483fagen.jpg) PRODUKT JEST ŁATWY W UŻYCIU.
opakowanie zawiera 20gr produktu, cena dotyczy się 1szt.
data przydatności 11.2013 SŁUŻĘ POMOCĄ TECHNOLOGICZNĄ!!!
PRZY ZAKUPIE NA WIELU AUKCJACH PŁACISZ JEDNE KOSZTA WYSYŁKI, SPYTAJ O KOSZT CAŁKOWITY KTÓRY JEST UZALEŻNIONY OD WAGI ZAMÓWIENIA!!!
AUTENTYCZNE KOSZTA WYSYŁKI!!!
Z RACJI TEGO IŻ GINĄ PRZESYŁKI POLECAM LISTY POLECONE, PACZKI ORAZ KURIERA.
ZA ZWYKŁE LISTY NIE BĘDĘ PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI!!! WYBÓR NALEŻY DO KUPUJĄCEGO!!!
Zobacz nasze pozostałe aukcje: ![Panelealle](http://www.panelealle/views.php?panel=29271&user=<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67382)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![](http://www.sar24.pl/szablony/2011_03_19_cukiernik73/anim2.gif) |