Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

AGAR AGAR 400g z alg AGNEX żelatyna

07-07-2015, 15:50
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 41 zł      Aktualna cena: 41 zł     
Użytkownik SklepAgnex
numer aukcji: 5337786213
Miejscowość Białystok
Kupiono sztuk: 52    Wyświetleń: 40   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
tel: (85) 65 25 385
e-mail: [zasłonięte]@agnex.pl

Pracujemy w dni robocze
od 7.00 do 16.00

AGNEX Krzysztof Wierzbicki
ul. Hotelowa 38
15-659 Białystok

NIP: 544[zasłonięte]117-75
Oferujemy Państwu płatność za pośrednictem systemu PayU jak również przelew bankowy na nasze konto bankowe.



Nr rach. bankowego:
Bank Pekao S.A.
95 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2111110 [zasłonięte] 560749

W tytule wpłaty prosimy podać nick allegro.

Przesyłki nadajemy maksymalnie w ciągu 48 godz. w dni robocze po zaksięgowaniu środków na koncie.

Niskie koszty wysyłki już od 7.49 zł.

Współpracujemy z następującymi firmami:


Więcej w zakładce "dostawa i płatność".

Wysyłamy wiele produktów w jednej paczce.

Maksymalna waga jednej przesyłki to 29 kg

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były jak najlepsze.

Filozofia zarządzania naszej firmy skierowana jest na klienta.

Wyróżnia nas profesjonalizm - dokładamy wszelkich starań, aby sprostać Państwa wymaganiom i osiągnąć cel jakim jest Państwa satysfakcja z dokonanej transakcji.

Jeżeli zdarzy się, że wystąpią niezgodności prosimy o kontakt.

Więcej informacji na temat reklamacji znajdziesz na stronie o nas.

Agar 400g - słoik

Agar-agar

to naturalny zagęstnik pochodzenia roślinnego. Pozyskuje się go z wodorostów morskich – krasnorostów. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. W lodach, jogurtach występuje pod groźnie brzmiącą nazwą E-406. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny.

W kuchni molekularnej jest jednym z podstawowych składników.

Agar rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80 stopni Celsjusza, tężeje natomiast w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie rozpuści się w temperaturze pokojowej.

Najlepiej jest dodawać agar w okolicach punktu wrzenia wody w celu dokładnego rozpuszczenia. Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać bez konsekwencji dla użytych produktów.

W kuchni molekularnej wykorzystuje się go do tworzenia spaghetti, żelek, makaronów itp.

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Agar 400g - słoik

Nasze produkty pakowane są w przeźroczyste torebki strunowe typu doypack.

Co wyróżnia nasze opakowania?
  • bardzo dobra wytrzymałość mechaniczna,
  • solidne strunowe zamknięcie wielokrotnego użytku,
  • wysoka barierowość, chroniąca produkty przed wpływem czynników zewnętrznych
  • czytelna etykieta zawierająca termin przydatności do spożycia, wagę, numer partii i kraj pochodzenia danego produktu.

Komentarze

galerie przedmiotow na allegro