Księgarnia obcojęzyczna
TRADEBOOKS telefon (71)
[zasłonięte]717-52
e-mail:
allegro@tradebooks.pl gg:
[zasłonięte]68793
Godziny otwarcia: Pon. - Pt. w godz. 11 - 17
Płatność: Wpłata na konto bankowe, płacę z Allego
Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub fakturę Vat (na pełną kwotę) - powiadomienie o wysłaniu książki przez email
Wysyłka: list polecony, paczka pocztowa lub kurier DHL
Czas wysyłki: do 24 godzin od zaksięgowania przelewu
Satysfakcja z zakupów: Zobacz nasze komentarze!
Dołącz do grona zadowolonych Klientów.
Sprzedajemy tylko nowe książki :)
Zakupy na kwotę powyżej 230 zł - wysyłka gratis
Cena:
66.49 zł Przed kupnem książki lub zadaniem pytania przeczytaj regulamin aukcji na stronie o mnie!
Koszt wysyłki kilku książek na stronie o mnie
After Elizabeth. How James King of Scots Won the Crown of England in 1603 - Leanda De Lisle
At the dawn of the seventeenth century, when Mary, Queen of Scots, was dead and Elizabeth grown old, the English turned from their glorious but ageing queen to Mary's son, James VI of Scots - the rising sun in the north. Focussing on the intense period of raised hopes and dashed expectations between Christmas 1602 and Christmas 1603, Leanda de Lisle tells in dramatic detail the story of Elizabeth's death and how the suffocating conservatism of her reign was replaced by the energetic, seemingly fair-minded James. As James journeys south to claim his new throne, he is confronted with the extraordinary wealth of his new kingdom, but also with English contempt for his Scots entourage and a stubborn rejection of his hopes for a British union.
Autor: Leanda De Lisle
Wydawnictwo: Harper Collins
Rok wydania: 2005
Stron: 359
ISBN: 0-00-[zasłonięte]664-6
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]71266
Format: 16/24 cm
Oprawa: twarda
Język: angielski
Stan: nowa, nie używana
w magazynie Wrocław ul. Hubska 6 teren Dolkom - obok klubu Madness
Odbiory w godz. 11 - 17 od poniedziałku do piątku
Za książki można zapłacić zarówno przelewem jak i przy odbiorze gotówką.
Prosimy potwierdzać odbiór osobisty wypełniająć FOD lub poprzez email.