Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ADVANCED BREAD AND PASTRY Michel Suas

11-02-2015, 2:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 347.55 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4985296390
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-02-2015 02:29:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61699, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12559, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80116, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71407, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16805, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61699, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12559, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80116, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71407, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16805

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Advanced Bread and Pastry

ADVANCED BREAD AND PASTRY Michel Suas

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Michel Suas
Language: English
Publisher: Delmar
Publication Date: 4 May 2008
Dimensions: 21.6 x 4.6 x 27.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 880
Condition: NEW
Product_ID: 141DA1169X

 

 

Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

 PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

 TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt