Współpracujemy tylko z producentami lub bezpośrednimi dystrybutorami na Polskę.
Kupując u nas masz gwarancję świeżości i autentyczności sprzedawanych przez nas produktów.
Białko w dobrej cenie!
Muscle Up Protein to cenne źródło białek niezbędnych zarówno dla przyrostu masy mięśniowej, jak i dla zapobiegnięcia jej utraty w trakcie trwania diety redukcyjnej. Cechuje się bardzo wysoką wartością odżywczą i aktywnością anaboliczną, dzięki czemu jest to idealna propozycja dla osób budujących zdrową, sportową sylwetkę.
Kreatyna i Tauryna przyśpieszają wzrost komórek mięśniowych, oraz zapobiegają procesom antykatabolicznym, wydatnie przyśpieszając okres regeneracji potreningowej. Niska zawartość tłuszczu sprzyja budowaniu czystej masy mięśniowej i jednocześnie powoduje, że Muscle Up Protein jest również idealną propozycją dla osób będących w trakcie kuracji odchudzającej.
Muscle Up Protein jest zalecany przy nadmiernym wysiłku fizycznym w szczególności dla sportowców uprawiających różne dyscypliny sportowe jako wspomaganie treningu rekreacyjnego i wyczynowego.
Skład w 100 g:
* Wartość energetyczna 386 kcal (1633 kJ)
* Białko 70 g
* Węglowodany 13 g
* Tłuszcz 6 g
* Kreatyna 6 g
* Tauryna 6 g
Profil aminokwasowy
* L-alanina 2665 mg
* L-arginina 1495 mg
* kwas L-asparaginowy 5950 mg
* L-cystyna 1335 mg
* kwas L-glutaminowy 9525 mg
* glicyna 7040 mg
* L-histydyna 1010 mg
* L-izoleucyna 3155 mg
* L-leucyna 5850 mg
* L-lizyna 5070 mg
* L-metionina 1010 mg
* L-fenyloalanina 1790 mg
* L-prolina 3155 mg
* L-seryna 2960 mg
* L-treonina 4030 mg
* L-tryptofan 780 mg
* L-tyrozyna 1690 mg
* L-walina 3185 mg
Sposób użycia:
50 g (3 płaskie miarki) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka. Stosować 2 razy dziennie, najlepiej rano i po wysiłku fizycznym
Aukcja dotyczy opakowania 2000G
INFORMACJE DLA ADMINISTRACJI alle
Produkt jest dopuszczony do sprzedaży pozaaptecznej.
Ustawa z dn. 11-05-2001 o warunkach zdrowotnych zywności i żywienia Dz. U. nr 63 , poz. 634,z późniejszymi zmianami,
rozporządzenie Ministra Zdrowia z dn.19-12-2002 w sprawie suplementów diety Dz. U. nr 27 , poz.236 z 2003.