Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

A POTTED HISTORY OF VEGETABLES Harrison, Wheeler

08-02-2015, 13:24
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 61.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4976870675
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 08-02-2015, 11:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]80639, 978[zasłonięte][zasłonięte]08559, 978[zasłonięte][zasłonięte]14459, 978[zasłonięte][zasłonięte]73326, 978[zasłonięte][zasłonięte]90349, 978-[zasłonięte][zasłonięte]80639, 978-[zasłonięte][zasłonięte]08559, 978-[zasłonięte][zasłonięte]14459, 978-[zasłonięte][zasłonięte]73326, 978-[zasłonięte][zasłonięte]90349
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

A Potted History of Vegetables: A Delicious, Dip-in Kitchen Cornucopia

PRODUCT DETAILS:
Author: Lorraine Harrison, David Wheeler
Language: English
Publisher: Ivy Press
Publication Date: 28 Mar 2011
Dimensions: 18.8 x 15.2 x 1.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 128
Condition: NEW
Product_ID: 19A7CCB618

A Potted History of Vegetables embraces this idea by reacquainting the reader with the origins, nature and peculiarities of the world's produce. Combining beautiful reproductions of the finest nineteenth-century botanical illustrations with a miscellany of fascinating facts and extraordinary histories, the book immerses you in the wonderful world of vegetables. Through the revelation that carrots were once purple, or the notion that potatoes were originally kept as ornamental rather than edible plants. Information is potted tightly, including such essentials as Latin names, vegetable families and countries of origin, making this the ideal gift for a gardener, chef, or eco-warrior and a delicious dip-in, kitchen cornucopia. -A beautifully miscellany featuring exquisite 19th-century colour plates. -Reveals the origins and traditions of over 100 different vegetables. -Includes a table of Latin names, families and countries of origin.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


A POTTED HISTORY OF FRUIT Darton, Buckland

RHS BOTANY FOR GARDENERS Geoff Hodge

HERITAGE FRUITS & VEGETABLES Musgrave, Perry

A LITTLE HISTORY OF BRITISH GARDENING Jenny Uglow

FORGOTTEN FRUITS Christopher Stocks

THE GARDENS OF THE BRITISH WORKING CLASS Willes