Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

A CHEMIST'S SECRET TO CAKE BAKING Walter Chan

22-05-2014, 11:21
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 999.99 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4175384746
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-05-2014 11:17:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49700, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67220, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63929, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76864, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69548, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49700, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67220, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63929, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76864, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69548

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

A Chemist's Secret to Cake Baking

A CHEMIST'S SECRET TO CAKE BAKING Walter Chan

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Walter Chan
Language: English
Publisher: WHC Associates
Publication Date: 19 Jan 2011
Dimensions: 0.6 x 21.3 x 21.3 cm
Format: Paperback
Pages: 88
Condition: NEW
Product_ID: A9D67BB006

 

 

This book is not just another cake recipe book. It is unique! The book is for those who aspire to quality baking. Baking is an art as well as a science. The author shares his scientific findings and practical experiences accumulated over many years. To facilitate bakers to better appreciate baking, he has taken an analytical and experimental approach in sharing his chemist's secrets. By providing you with the "what's" and "why's" in this book, it is hoped that you will succeed in the "how's". Enjoy your new baking journey and be proud of your baked products.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 DELIA'S CAKES Delia Smith

 CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 THE BAKING ANSWER BOOK Lauren Chattman

 UNDERSTANDING BAKING Joseph Amendola, Nicole Rees

 HOW BAKING WORKS Paula Figoni

 COOKING FOR GEEKS Jeff Potter