Garnek Wielofunkcyjny ECG - Gotowanie staje się prawdziwą przyjemnością!
Garnek wielofunkcyjny to oszczędność miejsca, czasu i pieniędzy. Idealny do każdej kuchni, zajmuje niewiele miejsca, wszystkie akcesoria mieszczą się w misie urządzenia. Zastępuje 8 urządzeń kuchennych: grill, rondel, frytkownicę, patelnię, garnek, parowar, brytfannę i wolnowar.
- Podgrzewanie (Fondue)
Fondue z mięsa, serów lub czekolady.
- Duszenie
Dania z warzyw, mięsa duszonego, owoców.
- Gotowanie na parze
Owoce i warzywa, gotowanie knedli na parze.
- Gotowanie
Ryż, makaron, ziemniaki, kluski, ale również zupy, sosy i warzywa.
- Smażenie
Smażony ser lub kalafi or, kotlety schabowe, mielone, grzyby i inne produkty.
- Frytowanie
Frytki, krokiety, pieczone ziemniaki, ale również smażenie kalafi ora lub grzybów.
- Zapiekanie
Potrawy zapiekane, np. makaron, ziemniaki z mięsem, warzywa z serem.
- Grillowanie
Grillowane kiełbaski, steki, szaszłyki, sery itp.
Oprócz zastosowań domowych, znakomicie spisze się również w małej gastronomii, z powodzeniem zastępując drogie profesjonalne urządzenia.
Specyfikacja:
- Pojemność 5 l,
- Pobór mocy 1500 W,
- Długość kabla 120 cm,
- Regulacja temperatury 80–240 ° C,
- 8 programów
- Nieprzywierające powierzchnie,
- Antypoślizgowy spód,
- Akcesoria: kosz do smażenia na głębokim oleju, kratka do gotowania na parze, 6 widelców do fondue,
- Szklana pokrywka
- Kontrolka termostatu
- Pełen demontaż i łatwość czyszczenia – pokrywkę można myć w zmywarce
- Uchwyty ułatwiające przenoszenie
- Wymiary (szer. × wys. × głęb.) 350 × 240 × 340 mm,
- Waga 3,8 kg
GWARANCJA 24 MIESIĄCE
|