COOKING WHEY
Naturalne, podwójnie oczyszczone białko serwatki przeznaczone do dodawania do potraw. Bez jakichkolwiek dodatków chemicznych, wpływających na skład produktu. Absolutnie bez smaku. Nie poczujesz jakiegokolwiek niepożądanego efektu smakego w swoich ulubionych potrawach. Zyskasz tylko i wyłącznie 15,8 grama najczystszych, naturalnych protein, które w bezpośredni sposób wzbogacą Twoją zdrową dietę.
Czym różni się Cooking Whey od innych produktów białkowych na rynku?
Cooking Whey został zaprojektowany tylko i wyłącznie do jednego celu : do dodawania do potraw (lista rekomendowanych potraw na końcu opisu).
- jest podwójnie oczyszczone i filtrowane
- nie zawiera żadnych dodatkowych, sztucznie dodanych aminokwasów. Profil aminokwasowy jest dokładnie taki jak w procesie produkcji koncentratu białkowego
- nie zawiera jakichkolwiek zagęstników typu guma guar i inne substancje.
- nie zawiera substancji wpływających na konsystencję białka przygotowywanego w shakerze
- bez sztucznych aromatów smakowych
- bez kwasku cytrynowego i soli
Inne produkty białkowe, przeznaczone do spożywania samodzielnie, w shakerach, zawierają między innymi takie substancje jak : kwas cytrynowy - regulator kwasowości, sukraloza, guma guar, sól, proszek lecytynowy, czerwień koszenilowe, żółcień chinolinowa. Tutaj tego nie ma, otrzymujesz całkowicie naturalne białko "Cooking Whey" przeznaczone do dodawania do ulubionych potraw. Wzbogać dietę naturalnym białkiem i ciesz się jeszcze lepszym zdrowiem, sylwetką i witalnością.
Dodawaj między innymi do :
Jogurtów, słatków owsianych, serków wiejskich, maseł orzechowych, serków kremowych, budyniów, płatków kukurydzianych, ciast, ciastek, wypiekanego pieczywa, wafli, naleśników, zup, sosów, dipów, puree ziemniaczanych, omletów, majonezów, przecierów owocowych i wielu innych opcji, które sam(a) odkryjesz.
Bądź fit z Cooking Whey w Twojej kuchni.
Sposób użycia: Dodać zawartość saszetki do przygotowywanej potrawy, aby zwiększyć ilość naturalnego białka.
Wartość odżywcza
|
Jedna porcja (20g)
|
Na 100g
|
Energia
|
334,4 kJ / 80 kcal
|
1672 kJ / 400 kcal
|
Białko
|
15,6 g
|
78,0 g
|
Węglowodany
|
1,6 g
|
8,0 g
|
Tłuszcze
|
1,6 g
|
8,0 g
|