|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia
stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 029
187 [zasłonięte]@tlen.pl |
|
|
|
Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3
dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM,
Tychy
ul. Jana Pawła II 24
pon-pt 10-19; sob
10-16.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym
proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki
doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. |
| |
50 dań mięsnych o niskim indeksie
glikiemicznym
Autor: Montignac Michel i Suzy
Wydawnictwo: Artvitae
ISBN:[zasłonięte]978-83108-34-1 Format:
16.5x21.0cm Liczba stron: 128 Oprawa:
Miękka Wydanie: 1, 2012 r.
Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca,
które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo
udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla
tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną
delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i
jednocześnie wykwintnych.
Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską,
uznaną za najzdrowszą na świecie. Dania mięsne według tych
przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi
sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.
50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym
Autor: Montignac Michel i Suzy Wydawnictwo: Artvitae
ISBN:[zasłonięte]978-83108-33-4 Format:
17.0x21.0cm Liczba stron: 128 Oprawa:
Miękka Wydanie: 1, 2012 r.
Michel Montignac, twórca nowej filozofii żywienia ,od ponad
20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący
dla naszego zdrowia. Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych
pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również
zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom
serca i układu krążenia.
50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech
książek z serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie
zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.
Przystawki wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem
poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.
|
|