Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

50 dań + przystawek o niskim indeksie glikemicznym

06-06-2014, 8:13
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 64 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 4218840703
Miejscowość Tychy
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 1   
Koniec: 06-06-2014 08:16:17

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna: 
519 [zasłonięte] 288

504 029 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 

 
    

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemicznym

Autor: Montignac Michel i Suzy
 Wydawnictwo: Artvitae

ISBN:[zasłonięte]978-83108-34-1
 Format: 16.5x21.0cm
 Liczba stron: 128
 Oprawa: Miękka
 Wydanie: 1, 2012 r. 

 Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.
Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych.

Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie.
Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

 

50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym

Autor: Montignac Michel i Suzy
 Wydawnictwo: Artvitae

ISBN:[zasłonięte]978-83108-33-4
 Format: 17.0x21.0cm
 Liczba stron: 128
 Oprawa: Miękka
 Wydanie: 1, 2012 r. 

 Michel Montignac, twórca nowej filozofii żywienia ,od ponad 20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący dla naszego zdrowia.
Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom serca i układu krążenia.

50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech książek z serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.

Przystawki wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

 


okładka