Charakterystyka:
- Izolat białka serwatkowego
- Wzrost beztłuszczowej masy ciała
- Wysokie stężenie szybko wchłanialnego białka
ISO+ jest wysokiej jakości ( 90%), czystym izolatem białek serwatki, wolnym od laktozy i charakteryzującym się niską zawartością węglowodanów i tłuszczy.
Surowiec ten uznawany jest za najdoskonalsze i najbardziej wartościowe źródło protein stosowane w suplementacji sportowej diety.
Wysoka wartość odżywcza i aktywność anaboliczna sprawiają, że izolowane białka serwatkowe uznano za najwartościowsze źródło białka pokarmowego dla sportowców wyczynowych i osób aktywnych ruchowo.
ISO+ to zdecydowanie najlepszy sposób na uzupełnianie białka, umożliwiającego stały rozwój czystej masy mięśniowej, niezastąpiony podczas diety redukcyjnej i świetnie sprawdzający się w walce z niedoborem białka w codziennej diecie.
Dawkowanie:
- Dzień Treningowy:
1-3 porcje dziennie
- Dzień Nietreningowy:
1-3 porcje dziennie
Zobacz też:
Uwagi:
Suplement diety / Dietetyczny środek specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla sportowców.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Najlepiej spożyć przed końcem: data na spodzie lub boku opakowania (min. 3 miesiące przydatności do spożycia).
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Zdjęcia przedmiotów prezentowane na aukcji są dostarczone przez producenta, w związku z tym zdjęcie może nie prezentować rzeczywistego wyglądu towaru, w wyjątkowych przypadkach, może się różnić formą opakowania.
UWAGA - kopiowanie oraz rozpowrzechnianie opisów produktów zamieszczonych w sklepie BODYPAK.PL jest zabronione! Zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)