ISO+ jest wysokiej jakości (90%), czystym izolatem białek serwatki, wolnym od laktozy i charakteryzującym się niską zawartością węglowodanów i tłuszczy. Surowiec użyty do produkcji ISO+ uznawany jest za najdoskonalsze i najbardziej wartościowe źródło protein. Każde 100g produktu zawiera 90g izolatu serwatki.
ISO+ to zdecydowanie najlepszy sposób na uzupełnianie białka, umożliwiającego stały rozwój czystej masy mięśniowej, niezastąpiony podczas diety redukcyjnej i świetnie sprawdzający się w walce z niedoborem białka w codziennej diecie.
Szczególnie polecany dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko, dążących do szybkiego rozwoju masy i siły mięśniowej, głownie sportowców wyczynowych i ćwiczących rekreacyjnie.
Składnik |
w 100g |
%ZDS |
Wartość energetyczna |
385,82 kcal |
- |
Białko |
90 g |
- |
Węglowodany |
5,45 g |
- |
Tłuszcz |
4,55 g |
- |
Witamina B6 |
2,8 mg |
200% |
Witamina B2 |
2,8 mg |
200% |
Witamina B1 |
2,8 mg |
200% |
Profil aminokwasowy: |
Alanina |
4,51 g |
- |
Arginina |
1,57 g |
- |
Kwasu asparaginowy |
9,44 g |
- |
Cystyna |
2,04 g |
- |
Kwas glutaminowy |
16,82 g |
- |
Glicyna |
1,40 g |
- |
Histydyna |
1,54 g |
- |
Izoleucyna |
5,82 g |
- |
Leucyna |
9,52 g |
- |
Lizyna |
8,29 g |
- |
Metionina |
1,43 g |
- |
Fenyloalanina |
2,45 g |
- |
Prolina |
5,03 g |
- |
Seryna |
3,72 g |
- |
Treonina |
6,76 g |
- |
Tryptofan |
1,63 g |
- |
Tyrozyna |
2,97 g |
- |
Walina |
5,09 g |
- |
Wymieszać miarkę produktu ( 30g ) z 350 ml wody lub mleka.