;
tel.kom. 506-[zasłonięte]-527
gadu-gadu:[zasłonięte]47814
skype: weeboo.pl
Każdy problem ma jakieś rozwiązanie, a jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu.
W związku z tym, uprzejmie proszę o kontakt przed wystawieniem niepozytywnej opinii, aby wyjaśnić kwestie niezadowolenia.
Informacje takie jak koszt dostawy, czas realizacji zamówienia, dane do wpłaty podane zostały na stronie aukcji. Zastrzegam sobie więc prawo do nieodpisywania na takowe zapytania (trywialne), gdyż to opóźnia obsługę innych osób.
Wpłata na konto: 68 1030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0190930 [zasłonięte] 003565
Dane do wpłaty: Sklep Weeboo Adrian Palczewski Unii Europejskiej 10 32-600 Oświęcim
Tytulem: nick_z_allegro
W tytule przelew proszę w żadnym wypadku nie zamieszczać: * tytułów wylicytowanych książek * numerów aukcji * dodatkowych informacji
To wszystko utrudnia nam zidentyfikowanie transakcji, co może spowodować opóźnienia w dostawie.
Aby wpłata znalazła się na naszym koncie od razu prosimy dokonywać płatności PŁACĘ Z ALLEGRO !
![transport](http://weeboo.pl/allegro/images/transport.jpg)
UWAGA! Wysyłka listem poleconym lub zwykłym GRATIS!
W przypadku braku wypełnionego Formularza Opcji Dostawy i zaznaczenia interesującej Państwa opcji, wysyłkę GRATIS realizujemy domyślnie listem zwykłym priorytetowym.
Z cennikiem innej dostawy mogą się Państwo zapoznać w ramce "Cennik dostawy". Opłata pobierana jest bez względu na wagę i format książki.
Wysyłka zagraniczna do krajów Unii Europejskiej, Wielkiej Brytanii a także norwegii- 27zł ekonomiczna, 35zł priorytetowa.
Wysyłki realizowane są maksymalnie w ciągu 36 godzin od zaksięgowania wpłaty na koncie, a w większości przypadków tego samego dnia!
Transport odbywa się za pośrednictwem firmy kurierskiej UPS lub Poczty Polskiej (w zależności od wybranej formy dostawy).
|
|
![tikva](http://weeboo.pl/allegro/images/top2.jpg) |
![księgarnia](http://weeboo.pl/allegro/ksiazki/222_przepisy_kuchni_wloskiej.jpg)
Autor: PRACA ZBIOROWA
Tytuł: 222 ŁATWE PRZEPISY KUCHNI WŁOSKIEJ Data wydania: 2012 Ilość stron: 520 Oprawa: Twarda
Data premiery: 15-02-2012
UWAGA! Wysyłka listem ekonomicznym poleconym lub zwykłym GRATIS
UWAGA! Pozycja wystawiona w przedsprzedaży. Wysyłka towaru od 15.02.2012! (Za opóźnienia w wydaniu książki nie odpowiadamy - wysyłamy natychmiast po jej ukazaniu się na półkach magazynowych Wydawnictwa)
Academii Barilla powstała w 2004 roku, a jej misją jest podkreślanie roli kuchni włoskiej i ochrona regionalnego dziedzictwa gastronomicznego poprzez walkę z imitatorstwem i podróbkami oryginalnych produktów. Akademia wspiera też najlepsze tradycje włoskich restauratorów poprzez inwestycje i organizację imprez tematycznych. To miejsce, gdzie wybitni zawodowi kucharze mogą się podzielić swoimi wyjątkowymi umiejętnościami. Academia Barilla prowadzi kursy dla entuzjastów kuchni, ma też w ofercie szkolenia dla osób z branży kulinarnej; propaguje najwyższą jakość, będącą wynikiem wieloletniego doświadczenia. Autentyczna kuchnia włoska jest silnie osadzona w tradycji, ale wielka rozmaitość wykorzystywanych w niej składników otwiera przed każdym kucharzem ogromne pole dla nowych kombinacji i dostarcza wielu nieznanych wrażeń. Kochamy kuchnię włoską - przede wszystkim za różnorodność świeżych, nieprzetworzonych produktów i składników, z których powstaja smaczne proste dania. Oto wybór łatwych dań, które może przygotować każdy, przepisów rodem z babcinej włoskiej kuchni, dzięki którym w mgnieniu oka przywołasz tradycyjne smaki Italii: spaghetti alla carbonara, lasagne alla napoletana, risotto alla milanese, peperoni ripieni alla siciliana, cantucci, pizza, focaccia. Zapraszamy do odkrywania nieskończonych możliwości, jakie daje kuchnia włoska.
|