Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

1,7kg DOMOWY CHLEB RAZOWY NA ZAKWAS +BŁONNIK DIETA

25-01-2012, 19:10
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 27 zł     
Użytkownik Kasta-K2
numer aukcji: 2059425418
Miejscowość Gorlice
Wyświetleń: 54   
Koniec: 29-01-2012 20:10:55
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Jest to domowa produkcja chleba, zdobył on wśród naszej rodziny i znajomych
takie uznanie (wszystkim bardzo smakuje), że postanowiliśmy razem z mamą sprzedać nasz smakołyk na allegro.

! uwaga okazja !

zamawiając 3 chleby 4 otrzymasz gratis!

Domowej produkcji chleb pszenno-razowy

na zakwasie również osobiście wyprodukowanym

tylko z naturalnymi składnikami i nasionami


Chleb zawiera w sobie dużo błonnika dzięki czemu polecany jest szczególnie dla osób które:
- są na diecie (chcą schudnąć)
- cierpią na zaparcia
- mają problemy z układem pokarmowym i jelitami
- mają podwyższony poziom cholesterolu
Dobroczynny wpływ błonnika:
- poprawia pracę układu pokarmowego i wydalniczego, pomaga przywrócić jego prawidłowe
funkcjonowanie, reguluje proces przemiany materii

- Wspomaga usuwanie toksyn, metali ciężkich, a nawet substancji rakotwórczych z organizmu.
- Dzięki swojej konsystencji, błonnik usuwa z jelit kwasy żółciowe, które są używane do produkcji cholesterolu.
- Błonnik pomaga nam także w zachowaniu szczupłej sylwetki. Wchłaniając wodę, pęcznieje i wypełnia żołądek,
dzięki czemu zmniejsza uczucie głodu i pomaga w zrzuceniu zbędnych kilogramów.




INFORMACJE O CHLEBIE:
Jest bardzo smaczny
Ma swój niepowtarzalny smak i aromat
Skórka jest chrupiąca
Jest syty (zjadając 2 kromki tego chleba czujesz się jak byś zjadł 4 kromki chleba ze sklepu)
Długo pozostaje świeży
Jest zdrowy
Jest małokaloryczny
Może być mrożony w zamrażarce
Łatwo rozsmarowuje się masło


Wszystkie składniki użyte do produkcji chleba:

- mąka pszenna
- mąka pszenna razowa
- domowej produkcji zakwas z mąki żytniej razowej
- drożdże
- ziarna słonecznika
- nasiona lnu
- płatki owsiane górskie
- czarnuszka
- kminek
- sól
- woda


Co sprawa że ten chleb jest pyszny i wyjątkowy?
- odpowiednio dobrane składniki i ich proporcje
- specjalna receptura wytwarzania zakwasu
- odpowiednio wyrobione ciasto
- wiedza, doświadczenie i pasja kulinarna gospodyni domowej która czuwa na każdym etapie produkcji

Życzymy smacznego:)


Wymiary i waga:
Długość: 37 cm
Szerokość: 11,5 cm
Wysokość: około 10 cm
Waga: około 1,7 kg

Jaki jest czas spożycia?
Czas na spożycie tego chleba wynosi około 10 dni.

Sposób pakowania chleba, wysyłka i koszty wysyłki:

Chleb pakowany jest w specjalny papier do przechowywania pieczywa
umieszczany i odpowiednio pakowany w paczkę do wysyłki.

Wysyłka odbywa się w poniedziałek i czwartek.
Dostawa na drugi dzień.
Koszt wysyłki jest stały i wynosi 16 zł niezależnie od ilości.

Kiedy chleb jest pieczony?

Chleb pieczony jest w noc poprzedzającą dzień wysyłki a więc niedziela w nocy lub środa w nocy.
Gwarantujemy Państwu dostawę zawsze świeżego pieczywa.

Telefon kontaktowy 603 [zasłonięte] 590