| P O C Z T A I PRZEDPŁATA NA KONTO:
*1 książka - priorytet 8,50 zł *2 książki - priorytet 9zł *3 i więcej - priorytet GRATIS !
II PRZESYŁKA POBRANIOWA (przy odbiorze):
* 1 książka - ekonomiczna - 12,50 zł - priorytet - 15,50 zł * 2 książki - ekonomiczna - 14,00 zł - priorytet - 17,00 zł *3 książki i więcej - ekonomiczna - 16,00 zł - priorytet - 19,00 zł
K U R I E R (DPD) I. PRZEDPŁATA NA KONTO: *od 1 - do 10 książek - 20 zł *
II. PRZESYŁKA POBRANIOWA (przy odbiorze): * od 1 - do 10 książek 26,00 zł *
|
| |
| 47 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]0110002 [zasłonięte] 002439
57 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 6[zasłonięte]092 93
tytułem: nick i nr aukcji |
| |
| PODRĘCZNIK PRAKTYCZNEGO BADANIA MIĘSA.
AUTORZY;Dr.FRANCISZEK FISCHOEDER oraz Dr.MEDYCYNY WETERYNARII MAKSYMILIAN KRYGICZ. NAKŁAD Dr,KRYGICZA POZNAN 1927 r stan:oprawa twarda kartonowa z płóciennym grzbietem mocno naderwanym, przednia część okładki się trzyma luźno na cienkim kawałku płótna grzbietowego, pozostały blok zwarty, płótno na grzbiecie w większość i luźno odstające - stan z zewnątrz dostateczny jak na zdjęciach, środek b.dobry w pełni czytelny bez luźnych stron. stron: 320 UNIKATOWA POZYCJA, OBSZERNIE I SZCZEGÓŁOWO OPRACOWANA, ZAWIERA CIĘŻKO DOSTĘPNE DZIŚ TECHNIKI MASARSKIE Z DOKŁADNYM OPISEM RODZAJÓW MIĘSA, SPOSOBÓW BADANIA, CIĘCIA I OBRABIANIA RÓŻNYCH GATUNKÓW MIĘS. SPIS TREŚCI: kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć | |
|