Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

1927 BADANIE MIĘSA Techniki Masarskie Mięso Zaraza

21-06-2012, 20:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 229.99 zł     
Użytkownik pinacoteka
numer aukcji: 2403478992
Miejscowość Toruń
Wyświetleń: 18   
Koniec: 16-06-2012 22:05:32
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 


szablony allegro, porady allegro, allegro, sklepy internetowe

 




KONTAKT

e-księgarnia i antykwariat

Paralala

tel 606 [zasłonięte] 520

(056)[zasłonięte]648 40

[zasłonięte]@poczta.onet.pl




PŁATNOŚCI
 
P O C Z T A
I 
PRZEDPŁATA NA KONTO:


*1 książka - priorytet 8,50 zł
*2 książki - priorytet 9zł
*3 i więcej - priorytet GRATIS !

 II 
  PRZESYŁKA POBRANIOWA (przy odbiorze):

* 1 książka
- ekonomiczna - 12,50 zł
- priorytet - 15,50 zł
* 2 książki
- ekonomiczna - 14,00 zł
- priorytet - 17,00 zł
*3 książki i więcej
- ekonomiczna - 16,00 zł
- priorytet - 19,00 zł


K U R I E R (DPD)

I. PRZEDPŁATA NA KONTO:

*od 1 - do 10 książek - 20 zł
*

II. PRZESYŁKA POBRANIOWA (przy odbiorze):

* od 1 - do 10 książek 26,00 zł
*  



DANE DO WPŁATY

 
 
47 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]0110002 [zasłonięte] 002439   
 


57 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 6[zasłonięte]092 93

tytułem: nick i nr aukcji

 



KATEGORIE
kliknij i wybierz:

 
 


PODRĘCZNIK PRAKTYCZNEGO BADANIA MIĘSA.

AUTORZY;Dr.FRANCISZEK FISCHOEDER oraz

Dr.MEDYCYNY WETERYNARII MAKSYMILIAN KRYGICZ.

 NAKŁAD Dr,KRYGICZA

POZNAN 1927 r

 stan:oprawa twarda kartonowa z płóciennym grzbietem mocno naderwanym, przednia część okładki się trzyma luźno na cienkim kawałku płótna grzbietowego, pozostały blok zwarty, płótno na grzbiecie w większoći luźno odstające - stan z zewnątrz dostateczny jak na zdjęciach, środek b.dobry w pełni czytelny bez luźnych stron.

stron: 320

UNIKATOWA POZYCJA, OBSZERNIE I SZCZEGÓŁOWO OPRACOWANA, ZAWIERA CIĘŻKO DOSTĘPNE DZIŚ TECHNIKI MASARSKIE Z DOKŁADNYM OPISEM RODZAJÓW MIĘSA, SPOSOBÓW BADANIA, CIĘCIA I OBRABIANIA RÓŻNYCH GATUNKÓW MIĘS.

SPIS TREŚCI:

kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć

 


 

 

 

wykonanie: szablony allegro,porady allegro, allegro, sklepy internetowe