Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

100% BIO Olej Kokosowy 200ml. Extra Virgin

23-05-2012, 11:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 28 zł     
Użytkownik PlanetaZdrowie
numer aukcji: 2328888499
Miejscowość Pasaż Smyczkowa ul.Puławska 246
Zostało sztuk: 50    Wyświetleń: 27   
Koniec: 05-06-2012 23:35:37
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Planeta Zdrowie

Tel. 606 [zasłonięte] 633
( w godz. 10:00 - 18:00)

e-mail:
[zasłonięte]@op.pl

Płacę z Allegro

81 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 608769


Planeta Zdrowie

ul. Piłsudskiego 16 c

07-410 Ostrołęka

NIP 758[zasłonięte]176-43





Wpłata na rachunek 14,99 zł.
Płatność przy odbiorze 19,99 zł.




Koszty zawarte w opisie aukcji, uzależnione od wagi paczki.



Zapraszamy po odbiór osobisty do naszego sklepu:

smyczkowa

Planeta Zdrowie
ul. Puławska 246 lok. 42
02-684 Warszawa
(parking róg ul. Smyczkowej i Puławskiej)

Odbiór zamówienia możliwy dla aukcji z taką opcją. Wymagany kontakt telefoniczny lub mailowy w celu ustalenia terminu.

Możliwość płatności na miejscu kartą kredytową:







BioPlanete Extra Virgin Coconut Oil


100% BIO Olej Kokosowy na zimno tłoczony 200ml.


http://planetazdrowie.pl/images/stories/food/bioplanete_kokos.jpg

100% tłoczony na zimno ekologiczny olej kokosowy, dzięki czemu jest wysoce odżywczy, posiada swój naturalny zapach i wspaniały smak.


Idealnie nadaje się do smażenia, pieczenia, gotowania ale również świetnie smakuje posmarowane nim pieczywo.


Olej kokosowy BioPlanete jest tłoczony na zimno z jego naturalnym, kokosowym zapachem i smakiem.

Uwaga: rafinowana wersja oleju kokosowego jest prawie bezzapachowa!


Skład produktu: olej z miąższu kokosa (produkt rolnictwa ekologicznego, objęty certyfikatem kontroli ECOCERT F-32600).

Kraj pochodzenia: Filipiny.



W temperaturze do 25 stopni Celsjusza olej przybiera postać stałą o kolorze białym, stąd nazywany czasem masłem kokosowym. W ciepłym otoczeniu olej robi się płynny, przeźroczysty lub delikatnie żółty.


Ze względu na swoją stałą postać olej nadaje sie do smarowania pieczywa, można z powodzeniem zastąpić nim masło w pieczeniu. Idealny do smażenia w wysokich temperaturach, nie pali się, nie jełczeje, a dzięki swoim właściwościom smakowym oraz aromacie, nadaje potrawom orientalny charakter.


Praktycznie nie zawiera utleniających się kwasów tłuszczowych, co sprawia że jest bardzo stabilny podczas smażenia w wysokich temperaturach, do tego jest o wiele zdrowszy. Oleje takie jak: sojowy, słonecznikowy lub z orzeszków ziemnych nie powinny być podgrzewane do wysokich temperatur. Olej kokosowy tłoczony na zimno nie zawiera tłuszczy trans.