Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Żywność twój cudowny lek - Carper Jean

28-02-2012, 20:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 31 zł      Aktualna cena: 31 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2030775330
Miejscowość Tychy
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 18   
Koniec: 31-01-2012 10:40:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2008
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

[zasłonięte]@tlen.pl


 
   

Książkę wysyłam listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy 

ul. Jana Pawła II 24

 

 
   

Wpłata na konto:

Invest Bank o/Katowice

92 [zasłonięte]01[zasłonięte]00 3000 [zasłonięte] 034406

lub

mBank

23 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 555118

 

 
    Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.
 

Żywność twój cudowny lek
(oryginalnie: Food your miracle medicine)
czyli co jeść a czego nie jeść w ponad 100 schorzeniach i jak próbować im zapobiegać stosując odpowiednią dietę
Carper Jean

Wydawnictwo: VESPER
wydanie 2008 r.
ISBN: 978-83-[zasłonięte]-2408-3
Tłumaczenie: PSZCZOŁOWSKI KONRAD
Format: 15.5x23.0cm
Ilość stron: 496
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1

Opis książki Żywność twój cudowny lek:

Jean Carper jest amerykańską publicystką, zajmującą się popularyzacją badań naukowych na temat żywności i żywienia. Opublikowała liczne artykuły i książki z tej dziedziny, zrealizowała nagradzane reportaże medyczne dla sieci CNN.
Żywność – twój cudowny lek to przełomowa książka omawiająca zagadnienia żywności i żywienia. Napisana na podstawie wnikliwych badań naukowych, przedstawia wszechstronny obraz leczniczego oddziaływania żywności, która może być skutecznym lekiem na wszelkiego rodzaju przypadłości i choroby, począwszy od zwykłych przeziębień, a na chorobach nowotworowych skończywszy.

Zdecydowanie najlepsza książka o powiązaniach między stanem zdrowia a dietą…
– John Naisbitt, publicysta

Każdy, kto je, powinien sięgnąć po tę książkę!
– Richard Grossman, Centrum Medyczne Montefiore

Niewiele osób zdaje sobie sprawę, że pokarmy działają tak samo jak leki, oraz że żywność może pomagać w zwalczaniu chorób i przedłużać życie. Wiedzę tę posiadała od dawna medycyna ludowa, lecz dopiero najnowsze odkrycia naukowe w pełni potwierdziły dobroczynny wpływ diety na zdrowie człowieka.

Czy wiesz, że cebula może być lekiem nasercowym, czosnek preparatem przeciwkrzepliwym, a chili pomaga w walce z przeziębieniem? Owszem! Udowadniają to najnowsze badania naukowe opracowane przez Jean Carper i przedstawione w książce Żywność – twój cudowny lek.

okładka