![trekn-eat-logo-136<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>6426 trekn-eat-logo-136<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>6426](http://www.wojskopolskie.edu.pl/allegro/trekneatheatpouch-11<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>558.jpg)
Opis produktu
Serowe Founde po szwajcarsku. Gęsta i pożywna zupa serowa a'la szwajcarskie tradycyjne founde. Fani potraw z dużą ilością sera będą zachwyceni.
Kod produktu:[zasłonięte]80185 Waga netto: 160 g Ilość wody do dodania: 520 ml
Waga po przygotowaniu: 680 g
![trekn-eat-logo-136<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>6426 trekn-eat-logo-136<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>6426](http://www.wojskopolskie.edu.pl/allegro/TREK-N-EAT_402x600-ID31781-c1b747daab21f67<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>208f8629cb5968.jpg)
Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - specjalisty w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje bardzo szeroki zakres żywności liofilizowane: od pojedyńczych składników i dodatków, poprzez przekąski i zupy, aż po doskonałe w smaku dania główne.
![trekn-eat-logo-136<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>6426 trekn-eat-logo-136<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>6426](http://www.wojskopolskie.edu.pl/allegro/TREKOGOLNY.jpg)
Co to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Co to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW POZOSTAŁYCH PRZEDMIOTÓW RÓWNIEŻ NA ALLEGRO
|
KUPUJĄC NA NASZYCH AUKCJACH AKCEPTUJESZ NASZ REGULAMIN I ZASADY SKLEPU. SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE - >>>>TUTAJ . NIE PRZECZYTASZ - TWOJA STRATA. SZANUJ INNYCH I PRZECZYTAJ PRZED ZAKUPEM.
Jeśli nie czytasz i nie przestrzegasz zasad naszego sklepu, czynisz to na własną odpowiedzialność. Nieznajomość regulaminu i zasad, nie zwalnia przestrzegania. Nie przyjmujemy zasad Kupujących :) . Zbyt często się zdarza, że Kupujący nie czyta, wykonuje czynności na własną odpowiedzialność, a następnie zwala winę na nas. A często wystawia negatywny komentarz choćby w przypadku dobrowolnego wybrania przesyłki nierejestrowanej, która nie dochodzi z towarem - kradzież na poczcie bez możliwości reklamacji i odszkodowania. Dziękujemy z góry, za okazanie szacunku względem nas, jak i odpowiedzialność Kupujących. NIE MASZ CZASU CZYTAĆ ? Mniej pretensje do siebie lub nie kupuj.
Zastrzegamy sobie prawo do anulowania zamówienia w przypadku braku towaru. Informujemy wówczas Kupującego i zwracamy wpłacone środki na podane konto.
|