Opis produktu
Ragout sojowe z papryką i makaronem to pożywne wegetariańskie danie dla wszystkich którzy lubią dobrze zjeść nawet na końcu świata. Pyszne słodkie papryki połączone są z soją i pomidorami, tworząc ragout, sos, który w połączeniu z makaronem jest zdrowym i smacznym daniem. Sweet Peppers & Soya Ragout with Pasta jest jednym z najlepszych przykładów na zdrowy i pyszny posiłek dla ludzi, którzy nie chcą jeść mięsa.
Kod produktu:[zasłonięte]80185 Waga netto: 190 g Ilość wody do dodania: 620 ml Waga po przygotowaniu: 810 g
Kalorie: 618 kcal Węglowodany: 55.5 g/100 g Tłuszcz: 2.3 g/100 g Białko: 19.3 g/100g Gluten, seler, soja – + Laktoza, mleko – +
Skład: Makaron [(50%), pszenica durum, białka jaj, sól], 14% soja, maltodekstryna, pomidory, 5,5% słodka papryka, sól, cebula, pieczarki, drożdże, aromaty, cukier, tłuszcz roślinny, skrobia modyfikowana, przypraw, kwasek cytrynowy, barwniki, środek przeciwzbrylający
Sposób przyrządzenia: Wlać wrząca wodę bezposrednio do woreczka, nie przekraczając zaznaczonej w nim linii (620ml), zawartość dokładnie wymieszać, woreczek zamknąć i pozostawić na 8 min.
Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - specjalisty w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje bardzo szeroki zakres żywności liofilizowane: od pojedyńczych składników i dodatków, poprzez przekąski i zupy, aż po doskonałe w smaku dania główne.
Co to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Co to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW POZOSTAŁYCH PRZEDMIOTÓW RÓWNIEŻ NA ALLEGRO
|
KUPUJĄC NA NASZYCH AUKCJACH AKCEPTUJESZ NASZ REGULAMIN I ZASADY SKLEPU. SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE - >>>>TUTAJ . NIE PRZECZYTASZ - TWOJA STRATA. SZANUJ INNYCH I PRZECZYTAJ PRZED ZAKUPEM.
Jeśli nie czytasz i nie przestrzegasz zasad naszego sklepu, czynisz to na własną odpowiedzialność. Nieznajomość regulaminu i zasad, nie zwalnia przestrzegania. Nie przyjmujemy zasad Kupujących :) . Zbyt często się zdarza, że Kupujący nie czyta, wykonuje czynności na własną odpowiedzialność, a następnie zwala winę na nas. A często wystawia negatywny komentarz choćby w przypadku dobrowolnego wybrania przesyłki nierejestrowanej, która nie dochodzi z towarem - kradzież na poczcie bez możliwości reklamacji i odszkodowania. Dziękujemy z góry, za okazanie szacunku względem nas, jak i odpowiedzialność Kupujących. NIE MASZ CZASU CZYTAĆ ? Mniej pretensje do siebie lub nie kupuj.
Zastrzegamy sobie prawo do anulowania zamówienia w przypadku braku towaru. Informujemy wówczas Kupującego i zwracamy wpłacone środki na podane konto.
|