Opis produktuMakaron w sosie łososiowym z ziołami. Delikatny makaron z łososiem od Trek'n Eat jest idealnym wyborem dla fanów ryb. Łagodne pomidory i migdały kontrastują w tym daniu z odrobiną czosnku tworząc bardzo smaczny i pożywny posiłek dla osób które lubią dobrze zjeść nawet podczas wyprawy w najdalsze zakątki świata. Niemiecki magazyn turystyczny „Outdoor” przyznał TnE Salmon Pesto with Pasta rekomendacje „Best Buy” dla najsmaczniejszych posiłków liofilizowanych. Kod produktu:[zasłonięte]80185 Waga netto: 160 g Ilość wody do dodania: 520 ml Waga po przygotowaniu: 680 g Kalorie: 645 kcal Węglowodany: 56.6 g/100 g Tłuszcz: 11.9 g/100 g Białko: 16.8 g/100g Gluten – możliwy Laktoza – możliwy Skład: Makaron 66% (mąka semolina, jajko, sól), ser w proszku (ser, E339, serwatka w proszku), ricotta, laktoza, pomidory, płatki migdałów 2%, wędzony łosoś, sól kuchenna, cebula, czosnek, tłuszcz roślinny, zioła środek zagęszczający, mleko, przyprawy Sposób przyrządzenia: Wlać wrząca wodę bezposrednio do woreczka, nie przekraczając zaznaczonej w nim linii (520ml), zawartość dokładnie wymieszać, woreczek zamknąć i pozostawić na 10 min. Firma Trek'N Eat jest liderem na europejskim rynku żywności ekspedycyjnej i turystycznej. W 2004 roku weszła w skład grupy Katadyn - specjalisty w produkcji specjalistycznego sprzętu outdoorowego. Trek'N Eat oferuje bardzo szeroki zakres żywności liofilizowane: od pojedyńczych składników i dodatków, poprzez przekąski i zupy, aż po doskonałe w smaku dania główne. Co to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.Co to jest liofilizacja? Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody. Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW POZOSTAŁYCH PRZEDMIOTÓW RÓWNIEŻ NA ALLEGRO | KUPUJĄC NA NASZYCH AUKCJACH AKCEPTUJESZ NASZ REGULAMIN I ZASADY SKLEPU. SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE - >>>>TUTAJ . NIE PRZECZYTASZ - TWOJA STRATA. SZANUJ INNYCH I PRZECZYTAJ PRZED ZAKUPEM. Jeśli nie czytasz i nie przestrzegasz zasad naszego sklepu, czynisz to na własną odpowiedzialność. Nieznajomość regulaminu i zasad, nie zwalnia przestrzegania. Nie przyjmujemy zasad Kupujących :) . Zbyt często się zdarza, że Kupujący nie czyta, wykonuje czynności na własną odpowiedzialność, a następnie zwala winę na nas. A często wystawia negatywny komentarz choćby w przypadku dobrowolnego wybrania przesyłki nierejestrowanej, która nie dochodzi z towarem - kradzież na poczcie bez możliwości reklamacji i odszkodowania. Dziękujemy z góry, za okazanie szacunku względem nas, jak i odpowiedzialność Kupujących. NIE MASZ CZASU CZYTAĆ ? Mniej pretensje do siebie lub nie kupuj. Zastrzegamy sobie prawo do anulowania zamówienia w przypadku braku towaru. Informujemy wówczas Kupującego i zwracamy wpłacone środki na podane konto.
|