![](http://www.libromania.home.pl/szablon/images/szablon_07.jpg)
|
Koszty wysyłki podane
nad aukcją.
Przy zakupie kilku książek
proszę o kontakt w celu
ustalenia kwoty za przesyłkę.
|
|
![](http://www.libromania.home.pl/szablon/images/szablon_12.jpg)
|
Na konto w ING Bank Śląski:
66 1050 [zasłonięte] 101200
0090 [zasłonięte] 725140
|
|
![](http://www.libromania.home.pl/szablon/images/szablon_15.jpg)
|
1. Odbiór osobisty możliwy tylko przy wpłacie na konto.
2. Nie wysyłam za pobraniem !
3. O zmianie adresu wysyłki proszę mnie poinformować mailem z dokładnym określeniem przedmiotu (tytuł książki lub numer aukcji),
4. Jeżeli stan książki odbiega od podanego na aukcji i nie jesteście Pañstwo zadowoleni z zakupu, proszę o informację w celu omówienia szczegółów reklamacji.
5. Komentarz od Kupującego jest dla mnie sygnałem, że wszystko jest w porządku i przesyłka dotarła. Komentarz z mojej strony wystawiam jako druga.
|
|
![](http://www.libromania.home.pl/szablon/images/szablon_18.jpg)
|
![](http://www.libromania.home.pl/szablon/images/szablon_08.jpg)
|
ŻYWNOŚĆ ŻYWIENIE A ZDROWIE
4/1996
|
|
TYTUŁ: |
ŻYWNOŚĆ ŻYWIENIE A ZDROWIE
nr 4/1996
|
AUTOR: |
|
Wydanie: |
Instytut Żywności i Żywienia 1996
|
Ilość stron: |
92
|
Oprawa: |
miękka lakierowana
|
Informacje dodatkowe: |
|
Stan: |
dobry - niewielkie przybrudzenia okładki, przyżółcenia
|
OPIS KSIĄŻKI: |
PRAWO ŻYWNOŚCIOWE
E. RUCIŃSKA, L. SZPONAR Stan ustawodawstwa o jakości zdrowotnej żywności i żywienia w Polsce na tle regulacji Unii Europejskiej w tym zakresie str. 5. H. MOJSKA, L. SZPONAR Sprawozdanie z XX Sesji Komitetu ds. Żywienia i Żywności Specjalnego Dietetycznego Przeznaczenia Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO Bonn-Bad Godesberg, 7-11 października 1995 r. str. 27. WSPÓŁCZESNE POGLĄDY W NAUCE E. MATYSKA Wybrane aspekty udziału czynnika tytoniowego w etiopatogenezie chorób - na tle wadliwego żywienia str. 39. M. PACZKOWSKA, U. RUTKOWSKA Zagadnienie fluorkowania soli stołowej na tle piśmiennictwa str. 51. M. KUNDZICZ Fermentowana żywność pochodzenia roślinnego str. 57. Z ŻYCIA ORGANIZACJI MIĘDZYNARODOWYCH I KRAJOWYCH A. MAŁACHOWSKA, J. CIOK Sprawozdanie ze Szkoły Letniej WHO w dziedzinie żywienia i aktywności fizycznej (Summer School For Nutrition and Physical Activity) - Rynia 15-27.09.1996 r. str. 61. W. KŁYS, H. MOJSKA Szybki system powiadamiania o produktach niebezpiecznych dla konsumenta RAPEX (RAPid EXchange of information system) str. 69. SYLWETKI UCZONYCH POLSKICH - Prof. dr hab. dr h. c. Jan Hasik - lekarz, gastroenterolog, dietetyk balneolog, nauczyciel akademicki i popularyzator nauki str. 73 . VARIA L. NAROJEK Charakterystyka zmian w spożyciu tłuszczów w Polsce str. 77. G. OKOLSKA, R. WIERZEJSKA Dodatki do żywności - co należy wiedzieć str. 83. H. TURLEJSKA Systemy zapewniania jakości w przemyśle i przetwórstwie spożywczym str. 87.
|
|