Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ŻYWNOŚĆ ŻYWIENIE A ZDROWIE nr 4/1996 / spis

19-01-2012, 23:28
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 6 zł     
Użytkownik libromania
numer aukcji: 2034449176
Miejscowość Legionowo
Wyświetleń: 9   
Koniec: 19-01-2012 23:28:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Rok wydania (xxxx): 1996
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

LIBROMANIA

Marta Danielewska

ul. Pałacowa 6/9, 05-120 Legionowo
mail: [zasłonięte]@wp.pl
tel.: 513 [zasłonięte] 121

 

 

Koszty wysyłki podane

nad aukcją.


Przy zakupie kilku książek

proszę o kontakt w celu

ustalenia kwoty za przesyłkę.

 

 

 

Na konto w ING Bank Śląski:

66 1050 [zasłonięte] 101200

0090 [zasłonięte] 725140

 

 

1. Odbiór osobisty możliwy tylko przy wpłacie na konto.


2. Nie wysyłam za pobraniem !


3. O zmianie adresu wysyłki proszę mnie poinformować mailem z dokładnym określeniem przedmiotu (tytuł książki lub numer aukcji),

 

4. Jeżeli stan książki odbiega od podanego na aukcji i nie jesteście Pañstwo zadowoleni z zakupu, proszę o informację w celu omówienia szczegółów reklamacji.

 

5. Komentarz od Kupującego jest dla mnie sygnałem, że wszystko jest w porządku i przesyłka dotarła. Komentarz z mojej strony wystawiam jako druga.

 

 

ŻYWNOŚĆ ŻYWIENIE A ZDROWIE

4/1996


 

 

 

 

TYTUŁ:   ŻYWNOŚĆ ŻYWIENIE A ZDROWIE

nr 4/1996

AUTOR:  
Wydanie:   Instytut Żywności i Żywienia 1996




Ilość stron:   92

Oprawa:   miękka lakierowana

Informacje dodatkowe:  
Stan:   dobry  - niewielkie przybrudzenia okładki, przyżółcenia


OPIS KSIĄŻKI:  


PRAWO ŻYWNOŚCIOWE

E. RUCIŃSKA, L. SZPONAR
Stan ustawodawstwa o jakości zdrowotnej żywności i żywienia w Polsce na tle regulacji Unii Europejskiej w tym zakresie str. 5.
H. MOJSKA, L. SZPONAR
Sprawozdanie z XX Sesji Komitetu ds. Żywienia i Żywności Specjalnego Dietetycznego Przeznaczenia Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO Bonn-Bad Godesberg, 7-11 października 1995 r. str. 27.
WSPÓŁCZESNE POGLĄDY W NAUCE
E. MATYSKA
Wybrane aspekty udziału czynnika tytoniowego w etiopatogenezie chorób - na tle wadliwego żywienia str. 39.
M. PACZKOWSKA, U. RUTKOWSKA
Zagadnienie fluorkowania soli stołowej na tle piśmiennictwa str. 51.
M. KUNDZICZ
Fermentowana żywność pochodzenia roślinnego str. 57.
Z ŻYCIA ORGANIZACJI MIĘDZYNARODOWYCH I KRAJOWYCH
A. MAŁACHOWSKA, J. CIOK
Sprawozdanie ze Szkoły Letniej WHO w dziedzinie żywienia i aktywności fizycznej (Summer School For Nutrition and Physical Activity) - Rynia 15-27.09.1996 r. str. 61.
W. KŁYS, H. MOJSKA
Szybki system powiadamiania o produktach niebezpiecznych dla konsumenta RAPEX (RAPid EXchange of information system) str. 69.
SYLWETKI UCZONYCH POLSKICH
-
Prof. dr hab. dr h. c. Jan Hasik - lekarz, gastroenterolog, dietetyk balneolog, nauczyciel akademicki i popularyzator nauki str. 73 .
VARIA
L. NAROJEK
Charakterystyka zmian w spożyciu tłuszczów w Polsce str. 77.
G. OKOLSKA, R. WIERZEJSKA
Dodatki do żywności - co należy wiedzieć str. 83.
H. TURLEJSKA
Systemy zapewniania jakości w przemyśle i przetwórstwie spożywczym str. 87.