Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Żywienie w turystyce - Wiesława Grzesińska, Danuta

04-02-2014, 12:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 22.10 zł     
Użytkownik www_sabedoria_pl
numer aukcji: 3857879312
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 04-02-2014 12:02:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Księgarnia Sabedoria jest
własnością firmy:
SabeArt Anna Beśka
91-050 Łódź
ul. Wróbla 1 lok. 4
NIP: 726-[zasłonięte]230-67
REGON: 101[zasłonięte]982

e-mail: [zasłonięte]@sabedoria.pl
kom: +485[zasłonięte]37627  (w godz. 10-18)
        +485[zasłonięte]95050 (w godz. 10-18)



851[zasłonięte]146110[zasłonięte]09100[zasłonięte]041
Wszystkie przedmioty są nowe
i pochodzą z legalnego źródła.
Podane ceny są cenami brutto.
Na życzenie klienta wystawiamy
faktury VAT, a standardowo paragon.
Przedmioty pakowane są w
opakowania powietrzne, co redukuje
możliwość uszkodzenia podczas
transportu do minimum.
Przedmioty wysyłamy zazwyczaj tego
samego lub następnego dnia
roboczego od zaksięgowania wpłaty
na naszym koncie bądź za
pośrednictwem systemu PayU,
zastrzegamy sobie możliwość
opóźnienia realizacji do 5 dni
roboczych.
Jeśli adres do wysyłki jest inny niż
podany w Allegro, to prosimy
niezwłocznie nas o tym
poinformować poprzez formularz.
Kupując na kilku aukcjach płacisz
tylko raz za wysyłkę.
Koszt wysyłki uwzględniony
jest na paragonie lub fakturze.
Koszt wysyłki obowiązuje na
terenie Polski


Poczta Polska

 

Przesyłka kurierska







Paczkomaty InPost




Odbiór osobisty - bez dopłat
WYSIWYG Web Builder

Żywienie w turystyce
Wiesława Grzesińska, Danuta Gajewska

Oprawa: broszura
Rok wydania: 1999
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 83-02-07312-1
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20731

Wymiary: 15,0x20,0
Liczba stron: 208

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół hotelarsko-turystycznych i gastronomicznych, kształcących kadry na potrzeby turystyki.era wiadomości na temat znaczenia składników pokarmowych i ich wpływu na organizm człowieka oraz właściwości produktów spożywczych i zasad ich przechowywania w różnych warunkach. Przedstawiono w nim zasady racjonalnego żywienia i układania jadłospisów. Towarzyszy im prezentacja nowszych osiągnięć w dziedzinie żywności i żywienia (makrobiotyki, zdrowa żywność). Omówiono zwyczaje żywieniowe w Polsce i w innych krajach oraz podstawy żywienia dietetycznego.

Żywienie w turystyce - Wiesława Grzesińska, Danuta
[DANE_EU][KOD][/KOD][WYS]24[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]797193[/SKL_ID][SKL_TXT]Podręczniki[/SKL_TXT][WZN]1[/WZN][/DANE_EU]