„Człowiek jest tym, co je”
Przemysłowa produkcja żywności powoli przechodzi do historii, na skutek rosnącej świadomości konsumenta. Konsument coraz częściej stwierdza, że tylko żywność powstała w warunkach zbliżonych do jak najbardziej naturalnych spełni jego oczekiwania. Każdy z nas, niezależnie od tego co robi i czym się zajmuje zawodowo jest również konsumentem. Konsument ma prawo żądać i oczekiwać, że sprzedawana mu żywność jest bezpieczna, nieszkodliwa dla życia i zdrowia oraz niezafałszowana.
Słowem - że jest zdrowa.
Dawniej niemal każda dobra gospodyni, niezależnie od miejsca zamieszkania i statusu społecznego, musiała mieć spiżarnię, a w niej zapasy w postaci konfitur, marmolad, kompotów, warzyw kiszonych i marynowanych. Nie mogło ich zabraknąć zimową porą, kiedy o sezonowych warzywach w naturalnej postaci trzeba było zapomnieć. Dziś nie mamy tego zmartwienia, gdyż wszelkie tego typu dobra dostępne są przez cały rok. Obecnie przetwory najlepszych firm zastępują smak tych prawdziwych, domowych, przyrządzanych własnoręcznie owoców i warzyw bowiem produkowane są z najzdrowszych owoców i warzyw uprawianych w małych gospodarstwach i gospodarstwach ekologicznych
Miesięcznie nasze sklepy w "realu"odwiedza około 6000 świadomych
i zadowolonych klientów. Dołącz do nich.
NA TEJ AUKCJI KUPISZ :
ŻURAWINĘ DO MIĘS EKO
300 g
Żurawina - kolejny owoc jagodowy, rośnie w kraju na terenach leśnych. Nie cieszy się jednak dużą popularnością. A szkoda! Jest to bowiem prawdziwa skarbnica zdrowia. Skutecznie może walczyć z wieloma chorobami - od zapalenia nerek po nowotwory. Zawiera błonnik, witaminy, sole mineralne, kwasy owocowe i kwas benzoesowy - naturalny konserwant. W medycynie naturalnej od dawna stosowana była w leczeniu chorób nerek i układu moczowego. Bioflawonidy w niej zawarte wpływają pozytywnie na poziom dobrego cholesterolu, obniżając ryzyko zawałów serca. Medycyna ludowa zaleca też stosowanie żurawiny w przeziębieniach i schorzeniach reumatycznych.
Ekologiczną żurawinę firma RUNOLAND pozyskuje jedynie z lasów, w których przez co najmniej 3 lata nie były stosowane żadne opryski ani środki chemiczne. Dzięki temu mamy pewność, że żurawina jest w pełni naturalna i zdrowa. Jakość produktów jest systematycznie kontrolowana przez jednostkę certyfikującą EKOGWARANCJA, która gwarantuje, iż produkty spełniają wszystkie rygorystyczne wymogi produktów ekologicznych. Ekologiczna żurawina do mięs, serów i deserów marki RUNOLAND dostępna jest w wersji Premium, przygotowanej z myślą o zaspokojeniu najbardziej wymagających smakoszy runa leśnego. W przetworach wykorzystywane są wyłącznie jej wyselekcjonowane owoce - najwyższej jakości
WYSTAWIAM FAKTURĘ LUB PARAGON